![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
İngiltere Premier Ligi'nin köklü ekiplerinden Tottenham Hotspur Slavia Prag'ın 16 yaşındaki forveti Tomas Pekhart'ı transfer etti. Çek medyası Pekhart'la 3 yıllığına anlaşan Tottenham'ın 1,25 milyon dolara transfer ettiğini yazmasına karşın Slavia Prag'ın basın sözcüsü Aleksandr Kliment bu haberi yalanladı. 17 yaş altı milli takımında da oynayan Pekhart geçen yıl Çek Cumhuriyeti'nde en iyi futbolcu seçilmişti.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | okudum ben bunu abi iyi almislar bence ![]() keske bizde boyle bulsak
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... Konu KaraBey tarafından (16-03-2006 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Tİgana'nın düşündüğü isimlerden Mendy geçen sezon Fransa2nın altın 11'ne seçilmiş bir oyuncu M'bamide benim favorim adam iyi oynuyor ancak forvet konusu biraz karışık karabey sen içini ferah tut ! | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
M'Bami:23 yaşında sol acık değeri 5milyon€ bu sene 29 maçta oynamış 17 defa Kamerun milli takımında oynamış Mendy:24 yaşında sağ kanat değeri 3.5milyon€ bu sene 29 maçta oynamış 2 defa fransa milli takımında oynamış Tigana boş adam almaz rahat olun
__________________ Doğuştan TÜRK Doğuştan BEŞİKTAŞLI PASCAL NOUMA | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |