![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Tayfur veda etti Trabzonmaçında sahaya sürülmeyen Tayfur Havutçu, aktif futbolculuk hayatını noktaladı. Siyah-beyazlı ekibin kaptanı önümüzdeki yıl Tigana'nın yardımcılığını yapacak. Tayfur, dün taraftarlarını selamladı. Kaynak : Fotomaç
__________________ BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | son 2 sezon kötü günler geçirsekte bu futbolcular takıma çokşey verdiler hepsine çokkkk teşekkürler. yolları açık olsun
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER UĞRAŞMA BİZİMLE G*T OĞLANI fener BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAHİLİN BİZİN G*T OĞLANI tümer BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ## Insallah geri dønmezsin Tayfur, zaten hic bir zaman buyuk futbolcu degildin, yillardir torpille isi gøturdun !!! turkiyenin en buyuk takimlarindan birinde yillardir kaptanlik yaptin, nedense bir turlu milli takimda hizmet edemedin( besiktasda torpilliydin oyuzden) Son 3yilda ne yaptigini ben degil, neredeyse tum turkiye anlamis degil?? nihayet futbolu biraktin,, Inan cok sevindim!!! Ama sen torpille yine biryerlere gelirsin, bundan eminim... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |