![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Vay vay bu forumda basketbolu bu kadar oynayan kişi varsa bi gün hep beraber mac yapalım gelin bi gün silivriye bizim ewlerin burda basket sahası var NBA standartlarında ![]()
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Bende basketçiyimdir ona göre kısada sürse efes tecrübem var ama boyum 1.85 doğal olarak öyle smaç felan zar zor potaya değerimde smaç olayı biraz sakat
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ilk smacımı 7 yasında 1.35 boyumla basmıstım o günden beri şaftım kayık durumdayım ![]()
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hadi buyur bi konu açıldı paso smaç hikayeleriniz anlatıyosunuz ben pascal olarak en son smacımı taffarele bastım sonuç : ELİ ÇATLADI
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |