![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Emre Toraman imza gününü bekliyor ![]() Bu sezon gösterdiği üstün performansa karşın takımı Kayseri Erciyesspor’un küme düşmesini engelleyemeyen ve Beşiktaş’la el sıkışan Emre Toraman gelecekten umutlu. 01.06.2007 Yıldız oyuncu, “Beşiktaş’ın orta sahasında birçok önemli futbolcu var. Ertuğrul Sağlam ile de anlaştıklarını duydum. Çok mutlu oldum. Yerli bir hocayla çok başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Emre Toraman bu sezon ligde 30 maç oynamış, rakip fileleri bir kez havalandırmayı başarmıştı. | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu yönetim baştayken başarı hayal yaa..emre toramanla mı gelcek başarı...allahm yarabbim sen sabır ver bu büyük bjk taraftarına...!!!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | emre yararı olan zararı olmayacak bir futbolcu. yedek kulübesinde bile olmasında yarar var. kadronun geniş olması lazım. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Buna benzer bir suru adam var Besiktasta birde yildiz oyuncu yazmislar Medyaya gore herkes yildiz oyuncu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |