![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim bütün itirazım o görüntülerin okulda olmasınadır,ayrıca helal haram kavramını da sadece namaz kılanlar bilmez,bize boşuna mı din kültürü dersleri verdiler lisede,diğer konu da ibadet yeri sadece cami değildir diyorsunuz,okulmudur peki? evde yapılır,bağda yapılır,bahçede yapılır ama okulda olmaz
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Namaz ın yeri okul değildir . Namazın camilerde veya evde kılınması daha münasip tir bence .Ama kimse nin inancına karışılması da doğru değildir ülkemiz laik bir ülkedir zorlama kabul edilemez .Dinimizde zorlamayı red etmiştir.din yozlaştırılmamalıdır.yobazlığın lüzumu yok. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar Okullarda Sigara Odası Fln Varda Bizmi Bilmiyoruz Tenefüslerde Öğrenciler Sigara İçsin Diye Alkol Alsın Diye... Zaten Bunlarda Yasak Sorun Şudurki Öğretmenler Çok Başı Boş Bırakıyorlar.. Okullarda Bencede Namaz Kılınmamalı Ama Din Kültürü Dersleri Biraz Daha Ciddiye Alınmalı ve Haftalık En Az Türkce Ders Saati Kadar Din Kültürü Dersi Verilmeli.. Namaz Kılmaya Gelince Orası Eğitim-Öğretim Yeridir İbadet Yeri Değildir..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | İçki ve namaz aynı kefeye konulacak şeyler değil ki zaten eğer tartışma bunlar üzerinden yürütülüyorsa!!
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |