![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yalan haberdir 1 sezonda deplasman görmeyen iki pası bir arada yapamayan gol atmayan asist yapmayan ayakta duramayan adamı ajax ne yapsın.... burada baş tacı edenler varken bu kadar gevşek olmasına ses çıkarmayanlar varken delgado kendini niye sıkıntıya sokup oraya gitsin burada ekmek elden su gölden geçiniyor ne işi var zorun olduğu yerde
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ajax delgadoyu alsın yıldız olur o zaman delgado görün bak inşallah yalan haberdir
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Gokay Bu arada kendine yeni nick yapmissin ![]() Konu Adelaar tarafından (03-06-2007 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya nasıl oldu bende anlamadım sen yazınca farkettim ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgado gits ii olur ricardinho yeter o bölgeye,hem yabancı hakkımız olur o bölgeyede giunti tarzında bi adama ihtiyaç var orta saha yol gecen hanı çünkü...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |