![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | çok iyi transfer olur... | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum. bize gökhan ünal olmaz
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 4 yıllık sozlesmeye imza atmıstı sene basında diye hatırlıyorum
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | eğer ki gelecek sezon ş.liginde mücadele edeceksek kesinlikle gökhan ünal,mehmet topuz veya ali bilgin alınmalı derim ayrıca stoper yabancı olarak eğer ki büyük bir yıldız alınmayacaksa stepanov mutlaka alınmalı. | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gokhan Gelirse Boboyla beraber oynarlar heralde ama Bobo satilirsa ne olur bilemem...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |