![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu haberi gordukten sonra yikildim vallahi, icimde bir umut vardi belki gelir diye, boyle aciz yonetime yaziklar olsun, 2 haftadir bekliyoruz bizde bir yildiz alacagiz diye hala tik yok bizimle dalga geciyolar | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yönetime bularin yerine palyanco getirsen onlar bile daha ciddi olur!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bırak transfer yapmayı daha çok rezil ediolar adamın değeri 3m euro bizimkiler 1m euroya bitirmeye çalışıo herhalde edemezler kimseyi....bizim gibi garibanların heveslendiğiyle kalıo işte. GİDİN NE KADAR ÇAPULCU VARSA TOPLAYIN REZİL YÖNETİMMMMMMMM.YADA HİÇ BİŞEY YAPMAYIN DEFOLUN GİDİN İSTİFA EDİN . o kombineleri çoğu kişi ne kadar zorlukla alıyor hiç bilginiz varmı hayvan heriflerrrrrrrrrrrrrrrr | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | galatasaray lincoln vallan aldi fener carlos besiktas ne aldi??? bir avuc bok aldi ja arkadaslar bu yönetim valln hic güvenmeyin yildiz getircekmisler vallan atiyo bunlar
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | off yönetim off...snle napcak bu taraftar bilmiorum ![]()
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Belli olmaz ama yaa.Demirören bu işi halledebilir yine.Aslında bu oyuncuya 5 milyon euro da değer bence.Ne yapıp edip bu futbolcunun alınması lazım.Bütün şartlar zorlanmalı.Yine bir sponsor arasınlar işte.Ama helguera yı almayıp yerine başka bir uyduruk topçu alırlarsa çekecekleri var.Ama sanmam. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |