![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yıldırım dermirören | |||
![]() |
|
![]() | #84 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence iyi oldu, helguera biraz sakar bi adam başımıza dert açabilirdi ayrıca illa realden milandan adam alıcaz diye bişey yok piyasa ne müthiş futbolcularla kaynıyo etrafa bakınmak lazım
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence scalke'den bordon'u alsak daha iyi olur
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence helguera veya makeleleden biri mutlaka alınacak.Belkide ikisi.Haberler durmadan değişiyo.Onun için beklemek lazım.Fb roberto carlosu bir günde almadılar herhalde.2 sene uğraştılar.Gs da 3 senedir 10 numara arıyo .Bişey alamadılar.Belki lincoln.Beklemek lazım bence.Geç olsun ama süper olsun derim ben. | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Besiktastan is cikmaz.O kadar adam solediler hepsi baska takimlara gidiyor.En son Colin-Kazim dediler.Adam Fenere gitti.Artik bir yildiz istiyoruz.Artik alsinlar bi yildiz taraftarin yuzu gulsun yaaa.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #88 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ikincisi iş çıkmaz dediğin takım bizim takımımız. üçüncüsü ne zaman yönetim Kazım hakkında transfer edecez yada imza attik dedi. arkadaşlar herkes söylediklerine dikkat etsin.başkanı ben dahil kimse sevmesede görüyorum ki bize yakışmaz biçok şey yazılmış.sevsekte sevmesekte başkanın ve takımımızın arkasında olmalıyız. son olarakta kaynak yok ama bekleyin görün derim.iyi 2 transferle gelecekler.Colinin youtube da 2 golünü görüp süper futbol diyebiliyorsanız size söyleyecek tek sözüm var bakalım ilk 18 e girebilecekmi.
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |