![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Anlamadığım şu; kendinizi o kadar büyük görüyorsunuz ki, seçilerek oraya gelen Beşiktaş camiasının başkanına hakareti bile kendinize hak görüyorsunuz. İster beğenin ister beğenmeyin o kişi oraya Beşiktaş kongresinin oyları ile geldi. Küçümsediğiniz o kişi Türkiye nin önde gelen iş adamlarından birisi. Belkide o noktaya ulaşamadığınız yada asla ulaşamayacağınız için kıskanıyorsunuz. Kendinize gelin. Y.Demirören Beşiktaş camiasının başkanı. Beşiktaş taraftarı olabilirsiniz ama Beşiktaşlılık kültüründen uzaksınız. Bende bu yönetimi desteklemiyorum. Kongrede de o yüzden oy kullanmadım ama kongre üyesi olmam bile bana Beşiktaş camiası başkanına hakaret etme hakkı vermez. Eleştirmek de bir yere kadar. Yapılan transferler size göre yanlış olabilir, benim kabullenemediğim transferlerin sayısı az değil, ama bu sene yapılan transferlere bakarsanız (fenerden gelen); Runje gitmek istediğini söylüyor o yüzden Rüştü ile anlaşılıyor. Türkiye de boşta olan bans başka iyi bir yerli kaleci söylermisiniz. Rüştü karakterli bir kaleci, deneyimi ile bize faydası olacaktır (Keşke Runje kalsaydı, rüştü alınmasaydı). Rüştü ile anlaşılmasaydı, yeni bir kaleci arama süreci en az 1 ay sürecekti, ve kaleciye de onlarca para ödenecekti, gelen kalecide kapalı kutu olacaktı, ama ne oldu. Runje gitti, Rüştü geldi. Hakan-Murat-Rüştü üçlüsü bize yeter (şampiyonlar ligini kazanmak gibi bir hedefimiz yoksa). Mehmet yozgazlı ise sağ kanat oynayabilen yerli statüsünde olan gerektiğinde forvet oynayabilecek iyi bir oyuncu. Bize çok maç kazandıracaktır. Burak ın verimsizliğini düşünürsek M. yozgatlı kilit oyuncu olabilir. Sıkışık defansları açmakta kilit görev alacaktır. Bence iki oyuncuda işimize yarar. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
o zmn beşiktaş camisaına yakışan hareketlerde bulunsun o da.......serdar bilgili veya seba bin kat iyiydi şimdiki Başkan(!) dan......bu adam bjk nın başında oldukça biz başarıyı unutalım...BEN BAŞARILARA DEĞİL RENKERİNE AŞIĞIM BEŞİKTAŞIN......AMA SONUÇTA İNSAN DA BU KADAR SEVİNCE BİŞELER BEKLİYO...HER SENE HAYALKIRIKLIĞI.....ARTIK BUAN Bİ SON DEMEK LAZIM....AMA BUN YAPMAK İÇİN ALDIĞIMIZ OYUNCULARA BAK...RÜŞTÜ MEHMET YOZGATLI TELLO HAKAN ARIKAN....BEŞİKTAŞ RUHU TAŞIYAN OYUNCULAR İSTİYORUZ EZİKLERİ DEĞİLLLLLLLLLL...... Yıllarca Kahrolsak dertten kederden bilsekki kellemiz kopar bedenden AŞKIMIZ HARBİDEN HEMDE DERİNDEN ASLA VAZGEÇEMYİZ BEŞİKTAŞ SENDEN..... Konu invader7474 tarafından (17-06-2007 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | EZİKLERDEN ALMADIĞIMIZ BİR LEFTER KALDI ONUDA ALALIM RAHATLAYALIM BEŞİKTAŞ KENDİ İÇİNDEN SABOTE EDİLMEKTEDİR.....
__________________ http://www.youtube.com/profile?user=1903karakartal | ||
| |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
defolacak biri varsa o sensinnn | |||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2 iyi transfer....yabancı içi de kontejan çılıyor..... bu durumda... 1bobo, 2delgado, 3ricardinho...4tello... 5 boumsong muhtamelen gelecek... 6 bir ön libero....... bence delgado satılıp bir de "hızlı" bir forvet alınmalı.... -------------(yeni forvet)------Bobo------------ --------------------Ricardinho------------------ ----Tello-----------------------------M.Yozgatlı-- -----------------(Yeni ön libero)---------------- ....?----------Gökhan----Boumsong-----.......? ----------------------Rüştü-------------------- Sağ ve sol bek adamlar lazım..... Konu Barisozgur tarafından (17-06-2007 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | |||
| |