![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]()
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: Yozgatlı bence çok klas transfer hayırlı uğurlu olsun tekrar. Rüştü olayına gelince de,dışardan izlediğim kadarıyla Rüştüyü,Runjeye tercih ederim.Rüştü bi form tutarsa tadından yenmez.Hem Runjeyi gönderirseniz de yabancı kontenjanınız açılır.Bakın biz de Türk kaleciye geçiş yaptık artık... Bence üzülecek kırılacak hiçbirşey yok başkanınıza,Adam feneri batırmak için elinden geleni yapıyor. Yeni transferlerinizin tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Runje gidecek 2 yabancı alınabilecek işte.Daha ne kızıosunuz.Üstüne basa basa yozgatlı süper olur dedim.Bütün fb yazarları zicoya çok kızgındı bunun için.Yozgatlının gelişi çok sğper oldu.Şimdi hem rüştü hem hakan arıkan kalemiz sağlam.Biri sakatlansa diğeri war dierine bişii olsa m.şahin war... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence ikiside iyi transfer.yılar önce transfer döneminde trafik kazası geçirdiği için rüştüyü almayan o zamanki yönetimin hatasını geçte olsa bu yönetim telafi etmiştir.runje ligin 2.yarısında gerçektende iyi bir performans sergilemişti.rüştü transferi gerekmiyebilirdi de.ancak yabancı kontenjanını ricardinyo yu satarak boşaltmasındansa kaleciyi satarak boşaltması daha mantıklı.inşallah bu yıl en azından güzel futbol oynayarak ve camia olarak kenetlenerek başarılarla geçiririz.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaw arkadaslar m.yozgatli iyide rüstünün ne isi var bizde??? bide champions luege´de oyniyoruz bence runje kalmali rüstü bizi vallah batirir
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa beyler bu ıkı ısmı aldık 2 yabancı hakkımız oldu az önce tv8 de izledim hala ricardinhoyu göndermeye çalışıyolarmış madem 2 yabancı kontenjanımız var niye ricoyu göndermeye çalışıyolarki
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | runje toparlamstı ya ne die rustuyu aldık ki...yozgatlı ii oldu bnce ![]()
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | siz 72 m. dan fazla borçla kimi istiosunuz arkadaşlar kim gelsin ronaldinho mu borç batağındayız destek çıkın şu takıma istiyorum istemiyorum deil en büyük transfer ertuğrul sağlam gerisi yalan şimdi tüpçü dediğiniz o adamı aşağılacağınıza birz para kazanında sizi görelim o koltukta geldiler hayırlı olsun ama 4 kaleci yanlış seçim tmm deneyimli ama görücez işte her zaman yanındayız kartall uçur bizi göklere istersen yaralı ol istersen kanadın kırık olsın biz seninleyiz en büyük aşk BEŞİKTAŞK bu kadar | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |