![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Slm arkadaslar forumda kimseye ayricalik yapilmiyor sonucta herkes besiktasliliktan buraya uye olmus o yuzdendirki herkesin amaci besiktasla ilgili konusmak ve onunla ilgili bir seyleri paylasmak uzere yorum yapiyor bu yeni ceza olayina gelince forumda herkes arama yapmadan yada kafasina geldigi gibi konular acilmasin diye alinmis yeni bir karardir sonucta hepimiz insaniz gozden kacanlar olabilir sizlerden ricam sizlerin denk geldiginiz veya gordugunuz bu tip seyleri bunlara kufur,hakaret, alayci tavirlar da var yapan kisinin nickinin altinadaki ucgen seklindeki isarete tiklayip gerekli kisleri uyarmanizdir tabi o an sitede bulunan mod,super mod yada admini haberdar edebilirsiniz iyi forumlar hos sohbetler ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Ortamı germeye kimsenin hakkı yok,modlar olarak herkese eşit mesafede olmaya büyük çaba gösteriors...Forumumuzda yeni ceza uygulamasına geçilmiştr ,açılan konuları tekrar açnlar imza ihlalleri vs yapanlar modlar arafından cezalndırılıorlr ve bu ceza puanı 7 olduğnda sistem taraından otomatk olarak banlanıyorsunuz. themadpol cezanız bgn bitmiştir. kimsenin bi ayrıcalığı yoktur ...modlar olark buna özen gösterioruz... herkestende anlayış göstermesini,forum kurallarını çiğnemeden konularda fikirlerini ortaya koymalarını rica ediyorum. iyi forumlar, newaria
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sayın Mod arkadaşlar, kimse ortamı germeye çalışmıyor. Benim açtığım 1 konudan dolayı bana anında uyarısız ceza geliyorsa Jasmin'e de gelmeli.. Emin olun Jasmin bu olanları bilseydi kendisi isterdi cezayı... Ben sanmıyorum herkesin bu şekilde düşündüğünü.. Varsa cezam göreyim kardeşim.. Ayrımcılık yapılıyor.. Ben onun ya da bunun ceza görmesi taraftarı değilim... Lakin sadece bana yapılan haksızlığı eleştiriyorum... VE SONUNA KADAR DA ELEŞTİRİRİM... Burada benim olup olmamda önemli değil.. Sorun değil. Burada eskilerdeniz diyen arkadaşlarada sesleniyorum bunun ne önemi var.. Eğerki varsa Odin zamanında Odin'le de kanlı bıçaklı olduk sarfettiği sözlerden dolayı.. Burada herkes eşit, kız ve erkek, iyi yorum, kötü yorum yapan insanlar olarak ayırım yapılmamalı...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |