![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | neyse arklar bu konuda tartışmanın manasız olduğunu düşünüyorum, herkesin kendi fikri, ama şunu da bilelim ki yönetimi bugüne kadar yaptıklarından dolayı defalarca eleştirsek de sergen'İ geri getirecek kadar yanlış bir iş yapmazlar, yapmayacaklar da, tartışması bile yersiz... | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | sergen kendini harcadı bitti artık rico ve delgado varken gerek yok ona bence geçiniz keşke kendine baksaydı harcamasaydı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya iyide bn şahsen ricoyla yada delgadoyla kıyaslamadım ki sergeni...tmm haklısınız çok emegi geçti eyvallah ...hakkını inkaretmedik hiçbi zmn.. ama bn hala ısrarla söylüyorum sergeni son zmnlarda hiçte istikrarlı görmüyorum.. ama ltfn kalkıpta bana onunla kıyasla bunula kıyasla demeyin o bi 10 numaradır kimseyle kıyaslanamaz ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() |
![]() | #64 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() |
![]() | #65 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya ne sergen yaşçını ya yazacak haber bulamıyorlar bunları yazıyorlar.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Dönecekse futbolcu/antrenör olarak dönsün daha iyi. Nasılsa Ertuğrul ona söz geçiremez. Bari takımı birlikte oluştururlar.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #67 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Futbol Olarakta Artık Sergen Fazla Birşey Katamaz Bize Yaşanacak Olaylar vs vs.. Düşünürsek Yararından Çok Zararı Olur Nokta.!
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya sergen sevilen bir oyuncu ama takima katkisi ne olacak o onemli birde sergen basina buyruk bir adam yapsinlar jubilesini ileride takimda degisik gorevlerde yapabilir | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | genelleme yapamazsın! genel konuşursan taraftar olarak benide içine almış olursun ve ben kendi adıma sana bu hakkı vermiyorum! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |