![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Yöneticiler, Sergen'e güçlükle açıkladı Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksı ve Genel Sekreter Kenan Öner, Sergen'le özel olarak görüştü. ![]() Aksu ve Kenan Öner, Ümraniye Tesisleri'nde sergen'le biraraya geldi. İki yöneticinin yıldız futbolcuya, "Tigana yepyeni bir kadro oluşturacak. Biz senin takımda kalmanı istiyoruz ama son sözü teknik direktörümüz söylüyor. Beşiktaş camiası olarak her zaman senin arkandayız" dedikleri öğrenildi. Aksu ve Öner'in bu kararı Sergen'e söylerken bir hayli zorlandıkları öğrenildi. KARTALHABER.COM
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla bir karar alsınlar iyi yada kötü uygulasınlar.bu kadarda olmazki futbolcu gönderemiyorlar.hocayı sıkıştırıyorlar.yönetim dicekki ya herşey benden sorulur ya da tigana herşeyi bilir diyim öle davrancaklar | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | cordoba , sergen , ilhan , pascal , ertugrul , ali , metin , nihat , daha niceleri hepsi gercek besiktasli bunlarin hepside kapi önüne konar gibi kovuldular bumu Besiktaslilik bumu yönetimin tesekkür etme sekli inanin bazen aklim almiyor Besiktasimizda basarili olan futbolcularin yeri yok ama tayfur gibi yada mustafa dogan gibi fenerli kökenli futbolcular jübile yaparlar 2 senedir hasta oluyorum inanin cildiriyorum bu ve bundan önceki yönetimin yaptiklarina , inanin siz biz besiktasi bunlardan 100% daha iyi yönetiriz , ah su transfer sezonu baslasada cok merak ediyorum kimleri alacaklar , yine toplamaya basladilar zaten yakinda ersen martin , hasan sas , ergün , nobre , auirello , ömer , gibi futbolcularla pespese sözlesme imzalamaya baslarlar ve transfer samoiyonu oluruz ve kige 4. haftada havlu atariz.... aaaaaaaaaaaaaaah ahahhhhhhhhhhh a.q. bu yönetimin | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |