![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok abi ben bu habere ağlarım: ![]() Kim bu yönetim yaa kim, ne yaptınki bugüne kadar Beşiktaş için soruyorum??? Metin'ler, Ali'ler, Feyyaz'lar gönderilirken Süleyman Seba vardı.. Süleyman Seba bizim için birçok şeyde yapmıştır... Gönderirkende gerekçeleri gayet doğaldı.. Bir işyeri bütünlüğünü bozmaya çalışmak, yatıcak parasının hesabını günler önceden sorup yönetimi hakkında tutarsız davranışlar sergilemekti.. Bu yönetim ne yaptı Beşiktaş'ımız içinde, bizim Sevgilimizi bizden ayırıyorsun.. Ulan Yıldırım Demirören bütün sezonların en kötü sezonunu Beşiktaş'a yaşatıp, kupa almakla yine koltuğunu sağlama aldın ya, hiç birşey demiyorum sanaaa...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (09-05-2006 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herkes sergen'in gitmesi hata diyor ama sergen ne yapıyor 2 seneden beri kaç maç oynadı,kaç gol attı hiçbirşey yapmamasına rağmen dünyanın parasını alıyor bize alex yada kleberson gibi oyuncular lazım öyle 2 maç oynayıp 5 maç oynamayan değil alex ve kleberson bu sene en fazla 1-2 maç kaçırmıştır. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |