![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Foruma ilk girdiğimde gözüme çarpan oyuncular bölümünü tıkladım... Baki Mercimek ismini görür görmez kalbim hızlandı.. (Nasıl bir psikolojik etki bırakmış ben de) Baki'yi Gs ile oynadığımız süper kupa finalinden son oynadığımız Ankaragücü maçına kadar seyretmiş bulunmaktayım... Edindiğim izlenim Baki'nin kapasitesinin sınırlı olduğu.. Yaptığı büyük hataları gözardı ediyorum.. Etmek zorundayım yoksa psikolojim bozulacak.. Zaten oyunculuk vasıfları sınırlı olmasa ajax bırakmazdı.. En kötüsü, Cavcav bize bedava kaptırmazdı.. Baki bu yıl sonuna kadar oynar ama gelecek yıl oynamaz.. Efendiliğine kimse bişey diyemez ama efendilik, Beşiktaş'ta oynamaya yetmiyor.. Tottenham maçında, Berbatov karşısında ne kadar aciz duruma düştüğünü hepimiz gördük.. ilerde oynayacağımız Avrupa kupası maçlarında fazla üzülmemek için iyi bir stopere ihtiyacımız var ama bu Baki olamaz. Baki Türkiye'de iş yapar en azında günü kurtarır.. Günü kurtarmakta Beşiktaş gibi bir takıma yakışmaz.. Şahsi fikrim Baki'nin gönderilmesi... Yoksa intihar edecem.. ![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |