![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ SİYAH BEYAZ 1903 İSKEÇELİ KARTAL | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BEN BU ARABESK DAVRANIŞLARIN KARŞISINDAYIM. HER İNSANINKİNE SAYGIM BÜYÜK. AMA BENCE FUTBOLCU KARŞILAMA BÜYÜK OLSUN KÜÇÜK OLSUN ABARTILMAMALI.ONU SEVMENİN VE İYİ OYNADIĞINDA ÖVMENİN YERİ STADYUMDUR. MEDENİYET DİYORUZ,BİRAZ GAYRET EDELİM ÇABA HARCAMIYORUZ AMA.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaşımız için hayırlı olan herşeye dibine kadar varım. ama havaalanını stadyuma çevirmeye yokum doğrusu. bu işi yönetim halleder. bir büyük amigo ve birkaç taraftarla gidip çiçeklerle karşılanılsın tabi. ama abartmayalım elin taraftarı gibi. beşiktaştan büyük bi allah vardır.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | buraya karşılanmamalı yazan arkadaşları kınıyorum, karşılayacaksın futbolcunu en iyi şekilde ağırlayacaksın beşiktaşlı ruhu bunu gerektirir!!!!!!!
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Gördüklerime inanamıyorum.Resmen dumur oluyorum. Bu ülke UEFA Kupası'nı bu ülkeye getirmiş takım da gördü, hem UEFA'da hem de CL'de çeyrek ve yarı finaller oynamış takımları da... Nedir bu oyuncu karşılama görgüsüzlüğü? Hadi Fenerbahçe camia kültürü ile doğru orantılı olarak görgüsüz, onu anladık... Yahu kardeşim HAGİ, Taffarel, Popescu, Jardel gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katmış ve bunlarla sayısız başarı yakalamış GS ve taraftarlarının Lincoln'u karşılama skandalına ne demeli? Kendi tarihinize ve dolayısıyla bu ülkenin futbol tarihine saygısızlık etmiyor musunuz? Lincoln kendi ağzı ile "Ben Hagi'nin 30%'u bile değilim" derken sizin bu ülkenin futbol kültürünü dünya medyası üzerinde rezil etmeye ne hakkınız var? Bu kadar mı görgüsüz ve açgözlüsünüz? Geçen Sene Ricardinho'nun transferi resmileştiği zaman "Umarım insanlıktan çıkmayız" demiştim başka bir paylaşım ortamında. Karşılama törenini ve Ricardinho'yu taşıyan gümüş renk panelvan minibüs'ün arka ızgarasına yapışıp araba ile beraber haraket eden Beşiktaşlı'yı görünce Beşiktaşlılığımdan utanmıştım. Yahu biz Sergen'leri, Mehmet'leri, İlhan'ları, Pascal'ları gördük.Rico kimdir ya? Bu kadar mı çıktık insanlıktan? Hiçbir Avrupa ülkesinde böyle görüntüler görüyor musuınuz? Burası bir Mozambik, bir Zambia, bir Katar değil.Burası başlı başına bir futbol ülkesi ve artık bu ülkeyi daha fazla rezil etmeyin dünya basınında ! Sonra da, daha topa ayağı değmemiş adamı önden havaya sokup sonra niye oynamıyor bu adam diye isyan etmeyin... Hanry'nin Barcelona'ya transferi bile bizim kadar olay yaratmadı... Ayıp ayıp... Alıntı Arkadaşlar ben bunu yazan beşiktaşlı arkadaşımıza katılıyorum. Doğrular bunlar. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |