![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bence de Serhat sevimsiz bir adam. Zaten 11 e direk giremez. ee yedek olsun diyorsak da.... Gökhan Güleç Can Erdem Batuhan Bunlara ayıp olmuyor mu
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mutlaka bir forvet alınmalı fakat bu serhat olmamalı. nobre sakat ligin ilk 3 macı ve sampiyonlar ligi eleme maclarında olmayacak. takımda da onun gibi hava toplarına hakim biri olmadıgına gore bu stilde bi oyuncu alınmalı. mesela bu isim mehmet yıldız olabilir. nobre gibi yırtıcı ve hava toplarına hakim bir oyuncu. fakat ertugrul hoca batuhan karadeniz e guvenirde ona şans verirse iş değişir.
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... Konu blackeagle86 tarafından (04-07-2007 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Madem Serhat iyi topcu diyorsununz Anderlechte niye oynamiyor? Köln´e kiralandi (almanya 2.lig) oyniyamadi!! Almanyanin 2.liginde oyniyamayan adam bizi nereye kadar götürür merak ediyorum!!! Ama alinsin demi,yeterki transfer olsun!!! Ey BESIKTAS, ne hallere düstük!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşim yeter ya bu fener ********lerinin bütün çıkma oyuncularını toplucaz mı biz walla yeter bu kadar da olmaz.Bizim bu yönetim beşiktaşlı değilmi ki bu yaptıkları nedir böle ben istemem kardeşim fenerbahçe ekmeğini yemiş adamı ben anti fener taraftarıyım nefret ediyorum fenerden.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar kolot yerli transferini kapattık dedi boşuna konuşmayalım bence bu haberi... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |