![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nerde o gunler keske gelse | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artık bir yıldız futbolcu veya iyi bir futbolcu alsınlar.yoksa kombineler ellerinde kalır.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir transfere ihtimal vermiyorum.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Süper oyuncu ama cok sakatlaniyor, Gökhan Zan´in kardesi olabilir bu adam.Yere düsüyor ,3 hafta sakat,2 mac yapiyor,gene sakat.Yok abicim kalsin!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takım carewi görmüş santa cruz çok mu zor ya ayrıca kombine almak için yıldız futbolcu bekleyen taraftara da şaşıyorum. konser izlemeye gitmiyoruz ki sevdiğimz sanatcı gelince bilet alalım. beşiktaşı izlemeye gidiyorum ben şahısları değil | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sahada kimi izliyon merak ediyorum futbolcuları izlemiyon herhalde | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Besiktas Bu kadroilede sampiyon olabilir ! Takim ruhu Gösterirse bizim Koclar.. ne güzel seyler olur. Sadece Besiktas icin Gecerli degil. Bütün Dünyada, öyle ! Ben Hamburgda oturuyorum..ve Hamburger SV'i mesela tutmuyorum. Ben Burda FC St. Pauli'yi tutuyorum. Cok Sempatik bir takim. iki Sene önce, Almanya Kupasinda Ilk Macta Burghauseni attilar.. sonra Bochum (4-0), Sonra Hertha Berlin (4-3) Sonra Werder Bremen (3-1) ondan sonra Malesef yari finalde Bayerne 1-2 Maglup oldular. Bütün Kupada cok iyi bir takim ruhu sergilediler. St. Pauli Almanyanin 3. Liginde Oynuyor ! Farzedin arkadaslar ! EN BÜYÜK BESIKTAS.. TAKIM OLMAMIZ LAZIM ! Brezilyali Futbolcu koy.. söyle hareket fallan yap.. öyle olmuyor.. Bir Tekerlik dönmüyorsa.. öteki tekerliklerde Dönmez arkadaslar ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Besiktas Bu kadroilede sampiyon olabilir ! Takim ruhu Gösterirse bizim Koclar.. ne güzel seyler olur. Sadece Besiktas icin Gecerli degil. Bütün Dünyada, öyle ! Ben Hamburgda oturuyorum..ve Hamburger SV'i mesela tutmuyorum. Ben Burda FC St. Pauli'yi tutuyorum. Cok Sempatik bir takim. iki Sene önce, Almanya Kupasinda Ilk Macta Burghauseni attilar.. sonra Bochum (4-0), Sonra Hertha Berlin (4-3) Sonra Werder Bremen (3-1) ondan sonra Malesef yari finalde Bayerne 1-2 Maglup oldular. Bütün Kupada cok iyi bir takim ruhu sergilediler. St. Pauli Almanyanin 3. Liginde Oynuyor ! Farzedin arkadaslar ! EN BÜYÜK BESIKTAS.. TAKIM OLMAMIZ LAZIM ! Brezilyali Futbolcu koy.. söyle hareket fallan yap.. öyle olmuyor.. Bir Tekerlik dönmüyorsa.. öteki tekerliklerde Dönmez arkadaslar ![]() Doğru diyorsun ama kaliteli futbolcular alıpda takım olsak daha iyi değilmi?Hem kaliteli bir kadromuz olur hemde iyi bir uyum yakalarsak hem ligde hemde avrupada başarıya koşabiliriz.Kaliteli oyuncularlada takım olunulabiliyor sonuçta.Tabi bu teknikdirektörede bağlı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |