|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  25-04-2007, 09:51 | #1 | ||
|  Üyelik tarihi: May 2006 
				 Tecrübe Puanı: 20   | 
 MERHABA KARTALLAR Bence besıktas elındekı kadroyu oncelıkle korumalı ve tabıkı takımdan gıdecekler de var bana gore gokhan gulec alı gunes mustafa dogan kesınlıkle gıtmelı ıbrahım akın kazanılmalı eger kazanılmayacaksa kıralık verılmelı ve cok akıllı 4 transfer yapılmalı bu takıma ornegın lıtchneıstaın ın vaduz takımından boghourı alınmalı cok buyuk bır yıldız olacak tum dunya boghourıyı 3 sene sonra konusacak sol ayak ve mukemmel bır oyuncu aynı zamanda fransa umıt mıllı takımının sol kanat oyuncusu ben CARLOS TEVEZ I SAMUEL ETOO YU seyreder ken bu oyuncular kadrolara bıle gıremıyordu lar yıldız olmadan once sola boghorı saga mehmet topuz defansa song tıpınde hava hakımıyetı olan ama oyun kurabılen bır oyuncu alınmalı  gelelım forvet hattına orayada DANIMARKANIN RANDERS takımında oynayan samuel etoo nun mıllı takımdan partnerı DJIBHA FAALL alınmalı bu oyuncunun bonservısı 275 bın euro bu futbolcularla avrupayı tıtretırız bunlar hıkaye degıl bana gore gercek dusunsenıze kalede runje savunmada ıbrahım toroman song gokhanzan ıbrahım uzulmez orta saha boghorı rıcardınho delgado mehmet topuz forvet djıbha fall bobo benım hayalımdekı kadro bu bu arada alıbılgınde unutulmamalı herkese selamlar bu arada fred ı defansa yazmam tamamen yanlıslık kusura bakmayın ama msj a olan cvplarda cokyanlıs ve alay edıcı aysberg1937 dısındakıler alına bılır tabıkı fred konusunda herkesten ozur dılıyorum  
				__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR Konu kağıttan_gemi tarafından (26-04-2007 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
|   | 
|  | 
|  25-04-2007, 22:33 | #3 | ||
|  Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46 
				 Tecrübe Puanı: 20   | Kardesim sen futboldan anlamiyorsun herhalde,birak en iyisi bu tavsiyeleri bilenler  konussun!! 
				__________________ The Champion was born in 1903 | ||
|   | 
|  25-04-2007, 23:31 | #5 | ||
|  Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41 
				 Tecrübe Puanı: 20   | adam ne biçim sacmalamıs yaa yılların forvetii hatta carewi takımdan eden adamı defans yapmıs buyuk ihtimalle fmde aldıgı adamı sol kanada koymus en komigide bole bişi için baslık atıp yer kaplamıss sasıorm bole msjlara yaaa!!!yorum için brz futboldan anlamak lazım doru solemişin arkdas!!! | ||
|   | 
|  26-04-2007, 09:32 | #6 | ||
 haklı  olabılırsın  fred  konusunda  ama cvp  seklın  cok  degısık  ve  sacma  buraya  her  besıktaslının  konu  yazma  hakkı  vardır  umarım  bunun  ıcın  ozel  bır sey  yapmak  lazımsa  bılmıyorum ama ben  unıverste  harclıklarımı  bırıktırıp maclara gıdıyorum  ınonude  mac  fazla seyretmıyorum cunkı  takımın deplasmanlarda daha cok taraftara  ıhtıyacı  var  gıbı  gelıyor  bana  ben hem  okuyor  hem  calısıyorum ve maclara gıdebılmem  ıcın bukadar  cıleler cekılıyor deplasmanlarda mac seyretmek  ıcın ve  bjkforuma kendı dusuncemı  yazıyorum fred konusunda belkı  hata  yapmıs  veya yanlıs  soylemıs olabılırım sen  cıkıp  bana bunun ıcın  yer kaplıyor adamın yazdıgı seye   bak  dıyorsun ayıp  yaa ben  bjkformu sana ve senın gıbılere  bırakıyorum ve  bırdaha baslıgımı  veya herhangı  bır konumu gormıyeceksın kafan  rahat gonlun huzurlu olsun ok 
				__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
|   | 
|  26-04-2007, 14:08 | #8 | |||
| Banned   Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40 
				 Tecrübe Puanı: 0   | Alıntı: 
 | |||
|   | 
|  26-04-2007, 21:55 | #9 | ||
 senegal  asıllı  kamerunlu  futbolcu  arastırabılırsın 
				__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
|   | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |