![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün ki oyunuyla Serdar daha çok hakediyor milli formayı zaten... | ||
![]() |
|
![]() | #232 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rico pasa ya avrolyo tarafindan saldiri oldu...Besiktas yonetimi yaptigi aciklama rico paşanın muhakkak dava acacagini soyledi...stad cikisindada bobo birini indirmis ama kimi bilgisi olan varsa soylesin?
__________________ Üç Hece Sekiz Harf Sadece Beşiktaş ![]() | ||
![]() |
![]() | #233 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yoneticilerimiz biride cıkıp desin be kardesim ilk macta kufur edilmedi sahaya bi şet atılmadı 30 milyar ceza verdiniz bugun saha savas alanına dondu 90 dakika boyunca kufur edıldı bu sartalar altından en az 2 mac saha kapatma bekliyoruz ve asagıdakileri kamoyunun takdirine bırakıyoruz 1)Ugur Boral Ali Tandogana ucan tekme attı sarı kart bile almadı 2)Luganonun ilk sarı kartının direk kırmızı olması gerekirdi 3)Hakem buz gibi golumuzu vermedi 4)Kezmanın ılk yarıdan İbrahim Toromana celmesıne kart bile verilmedi 5)Aurelio Ricardinhoya yumruk attı Bu arada arkadaslar fenerin kendi sahasında uzatmada farkettiniz mi bilmiyorum ama ekinler cok net geldi ve bunu ezik stadında 52000 kişiye karsı soylemek bile yeter | ||
![]() |
![]() | #234 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aurelio harbiden ayıp etmiş ricoyu sakin görüyolar üzerine çullanıyolar ama o adamı delirtmeyin alayınızı alır aşagıya serdara gelince accayip süer bi oyuncu umarım kalıcı olur önümüzdeki milli maça rahat alımalı diye düşünüyorum
__________________ SİYAH BEYAZ 1903 İSKEÇELİ KARTAL | ||
![]() |
![]() | #235 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar hic beklemeyin bosuna ceza falan vermezler...verirlerse büyük olaylar olur...yaziklar olsun hepsine ya..yenilmeyi hazmedemiyorlar cikip gündem degistirmek icin konusuyorlar...eziksiniz iste ezikkkkkkkkkkk | ||
![]() |
![]() | #236 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Tabrikler Karakartalım!!! Antu.com'da Fenerbahcelilerin yorumuna bak sahadan silmisler cok guzel oynamışlarda fener ve gs'nin sorunuda bu hep haticeye bakıyorlar!!! Neticeye de bakan biziz ve sonuc zaten ortada... Aslanlarım benim!!!! | ||
![]() |
![]() | #238 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar sizi bilmiyorum ama Tümer - Pancu - Ahmed Hassan -Sergen ve Kleberson gitti takımımız (kupada finalist sampiyonlukta cok buyuk sansı var ) düzeldi.Sunuda belirtiyim Pancu ve Sergenin her zaman kalbimizde yeri var | ||
![]() |
![]() | #240 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baki'nin tauncaya yaptığı harekete sarı kart die itiraz ediyor haysiyetsiz herifler. baki o pozisyonda marco tarafından kendine ne yapıldıysa aynısını tuncaya yaptı. kezman'ın kasıtlı faullerine kart fln görmedim ben. herkes baki kazma diyor.baki kazmaysa lugano kazma oğlu kazma.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |