![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | BU TRANSFER DOGRUYSA YÖNETIMIN ALLAH BELASINI VERSIN!!! TIGANADA BEYENDIYSE BUNU VE ISTIYORSA BUNU ONUNDA ALLAH BELASINI VERSIN!!! BIZ ISTEMIYORUZ
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | haber kesin ve doğru nobre bence çok iyi bir forvet siz önceden ezik olduğu için belki beğenmiyorsunuz ama yırtıcı her topa kafasını ayağını sokan iyi bir forvet bence hayırlı olsun kartalıma ![]()
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ !!!! | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya şaka değil galiba bende gördüm haberi. Ben bi türlü siyah beyaz formayla Nobre yi düşünemiyorum. İsterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun, ezik formasından ve yaptıklarından sonra alınmamalıydı. Ya biz cisse wiltord derken ne yaptılar ya kafayı yiyecem. Hiçbirini almasalardı da razıydım, eğer Nobre alınacaksa. 2 , 3 senedir eziklerden gelenler yüzünden ne haldeyiz. Hala kimleri alıyorlar. Zaten Nobre nin ömrü Kartalımda çok olmaz. Bakalım nasıl kabul ettirmeye çalışacaklar taraftara. İlk maçta yuhalanırsa kimse şaşmasın. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |