![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
-------------------gökhan z.---------ibrahim t.------------- serdar-----------------------------------------------ibrahim ü. ----------------------koray-----fahri------------------------ alit.------------------------delgado-----------------ibrahim a. --------------------------bobo-------------------------------- yada -----------------------------koray--------------------------- alit.-------------------------delgado--------------ibrahim a.(m.sedef) ----------------------------bobo----nobre------------------------
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ricoyu hırs basmıştır tek başına 5 maçı alırsa şaşmamak lazım
__________________ http://besiktasforum.net/forum/genel...im/#post213050 lütfen göz atınınız ülkemiz için | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | walla beşiktaşa bir bakın yükselişte olan takımlarda deil en alt sıralardaki takımlara puan kaybedio.Yani sivas maçını alacağımızı düşünüorm.Ama hiç debelli olmaz .Sivasın etkili silahları war.SAvunma dikkat ederse sivas bizden gol yer.Yani biz atarızda yemememiz lazım... | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya inşallah kazanırız bu maçı ama şöyle bi terslikte var gündüz maçı. Federasyon neden fenerle aynı saate vermiyo anlamıyorum. Bu hafta fener in puan kaybedeceğini düşünüyorum. inşallah bizde kazanırız. ama bizim için eksilerden biri beşiktaşımızın maçının gündüz olması. Korkuyorum açıkçası bu maçtan. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sivas'ta şölen! Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma için bugün Sivas'a geldi. Sivassporlu taraftarlar, Siyah-beyazlı takımı kendi takımları lehine yaptıkları tezahüratlarla karşıladı. Özel uçakla Sivas'a gelen Beşiktaş kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri altında kalacakları otele gitti. Siyah-beyazlı takımın kalacağı otelin önüne saatler öncesinde gelen Sivassporlu taraftarlar, takımları lehine tezahürat yaptı. Bir grup Beşiktaşlı taraftarlar ile Sivassporlu taraftarlar arasında sözlü tartışma başlayınca da polis, Beşiktaşlı taraftarı otel önünden uzaklaştırdı. | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Zor maç olsun veya olmasın; 3 puanı alan taraf biz olacağız!
__________________ | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |