![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tungay da gelsın madem servet umit ozat felan gayse dende ayhan ı alalım
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam ![]() | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben dün demiştim cisse delgado beklerken bunların başımıza geleceğini. Toplamaya başladılar gene ezikleri ve beceriksizleri | ||
![]() |
![]() | #57 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
++++++++1903 | |||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu haberi duyunca kan beynime sıçradı. Umarım yalandır. Böyle bir transfere imza atanlar BEŞİKTAŞ a ihanet ederler. Bu transfer gerçeklerşecek olursa bu transfere imza atan yönetim kurulunun BEŞİKTAŞ tan ihraç edilmesi gerekir. Bu yönetim bu kadar aptalca bir olaya imza atmaz umarım. fb ve gs forması giymiş hiç bir futbolcuyu ŞANLI BEŞİKTAŞ forması altında görmek İSTEMİYORUM. Bu transfer gerçekleşecek olursa Beşiktaş Store lardan aldığım formalarımı (10 kadar) kargo ile BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ ne göndereceğim. Alsın başta yönetim kurulu başkanı yıldırım demirören olmak üzere tüm yönetim giysin. bu yönetim unutmasın ki, yönetimler gidicidir, KALICI OLAN BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ'dür. herkes bir gün toprak olur ama untulmasın ki, böyle bir ihanet kolay kolay unutulmaz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |