![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bırakın SMS yi ya. lafı uzatmanın alemi yok. hepimizin başına gelebilir. banka mastrafı falanda yok. 5 ytl sms e atıp parayı böleceğinize gidin bankaya nakit yatırın. ben öyle yapacam.inönüye 40000 kişi giriyor be abi. 200000 ytl yapar. dışardan da gelecek. al sana işte. kurtaralım bu arkadaşı. | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu camia bu işin üstesinden gelir. Gelmesi de lazım. miktar korkulacak bi miktar değil. toplarız evelallah. bir paket sigara parasını yollasak bu iş biter be arkadaşlar. yarın ilk işiniz bankaya gitmek olsun. ben öyle yapacam. sizlere kolay gelsin | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BJK İle Rizespor maçı öncesinde,İnönü stadının gerek VİP Kapısında,gerekse açık tarafında aşağıdaki bröşürler (benim tarafımdan) dağıtıldı. Korumalar,yönetimdekilere ulaşmamın kendileri açısından sakıncalı olacağını belirttikleri için,sayın Demirören'i stada gelişini anında karşılayan halkaya girmiş olmama rağmen broşür veremedim.(Görevli koruma kendilerinin fırçalanacağını gerekçe göstererek engel oldu,anlayışla karşıladım ekmeğini oradan kazanıyor). ![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | İki tane güzel haber var, 1) Dünkü sabah gazetesi beşinci sayfada küçük de olsa bir haber çıkmış. 2) Bu haber üzerine ATV'den aileyi aramışlar.Pazartesi birtakım Tv çekimleri yapılıp fragman olarak kullanılacak ve (Büyük olasılıkla Salı) hafta içi bir gün canlı yayına çıkacaklar... lütfen 'Sabahın Körü' adlı programı herkes izlesin... 'Annemiz ölmesin' deyip site açtılar Bursa'da 2 yıl önce lenf kanserine yakalanan Derya Demirel'in (27) kurtulması için ilik nakli olması, bu operasyon için de 100 bin YTL gerekiyor. 10 yıllık evli olan genç kadının en büyük destekçisi ise kızları Zehra (7) ve Eda (8). Derya DEMİREL adlı bir internet sitesi açıp hayırseverlerden yardım isteyen iki kardeş, şimdiye kadar 58 bin YTL topladı. Ancak hâlâ 42 bin YTL'ye ihtiyaç var. İlik nakliyle yüzde 98 oranında sağlığına yeniden kavuşacak olan Derya Demirel ise ölümden değil, en çok çocuklarını annesiz bırakmaktan korktuğunu söylüyor. Kaynak:Sabah
__________________ Konu S_E_D_A_T tarafından (10-05-2007 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Aileyi ATV'den tekrar aramışlar. Yarın programa çıkacaklar. Program saat 09.30'da.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dün, programda Şinasi beyle sohbet ettik. Umarım bir yararı olacaktır. Ayrıca GENÇTÜRK HABER köşemde yazdım. Hepimizin bu konuda elinden geleni yapacağına eminim. | ||
![]() |
![]() | #48 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | 03 Mayıs itibariyle toplam bağış miktarı: 71.430 YTL olmuştur.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() |
__________________ Konu S_E_D_A_T tarafından (29-05-2007 Saat 07:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: kırık linkler düzeltildi | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |