![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | topuz fenerle 5 yıllık sozlesme ımzalandıgı soylenıyor
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya toprak kardeş hele birini alsınlarda yararına bakarız. topuzu gökhanı alalım diyoruz başkan mamur vermem diyor alibilgin-volkan diyoruz antalya paraya bakarız diyor, bizim medya yazıyor hergün şurda burda diye reting yapıyor biz züürtlerinde galiba burda boşa klavyesi tükeniyor. bakalım kim kimi alacak. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ali bilgini bilmem ama mehmet topuz tam bir profosyenel adam inatçı,hırslı,ve başarı isteyen bir yapıda eger gelirse ali bilginden daha iyi randuman alınır ben mehmet topuzdan yanayım ama para meselesi aklımı karıştırıyor
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ikiside iyi futbolcular ve de her yerde oynayabilecek kapasitede oyuncular bence beşiktaşın iki futbolcuya ihtiyacı var (defansı saymıyorum) bu iki futbolcudan iyisini bulamazlar
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |