![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Forumda ki nicklerle kısa bir msn konuşması… titi_1903:SEN NE DUSUNUOSUN NOBRE HAKKINDA sathraconiac: abi benim tek korkum fenerde yaptığı bazı hareketleri burda yapacağı elle gol atma kendini yere atma vs. titi_1903: YAPMAZ YAPAMAZ YA sathraconiac: umarım titi_1903: ORASI FENER BURASI KARTAL YUWASI sathraconiac: orası öyle haklısında bizdede öyle birşey olursa ceza verecek bi yönetim yok kıyamıyolar oyuncalara titi_1903: YA WERIRLER MERAKLANMA O KONUDA ICIM RAHAT EGER BU SEZONDA BASARISIZLIK OLURSA SATEN BIRAKCAKLAR GITCEKLER SIMDIDEN TOLERANS GOSTERMEK GEREKIR SON KREDILERI sathraconiac: babamda kombine vardı babam nobre olayında sonra almam bi daha dedi umarım böyle kötü etkileri olmaz titi_1903: BIRCOK ARKDAS OLE DIOR AMA BILMIORM EGER ADAM BJKLI OLMUSSA BSY DIYEMEM KI SAYGI DUYARIM sathraconiac: abi bize forma aldırmaları ürünlere dikkat çektirmeleri stadı doldurmamız için adamlar almaları gerekirken..! bilmiyorum abi bence boşuna yabancı kontenjanı.. titi_1903: YA BNCEDE OYLE AMA BIDE SOLE DUSUN ADAM FBDEN AYRILDI KENDINI KANITLAMAK ISTEYECEK TAMM KIRALANMASINDAN YANAYDIM PARA WERMEK HATA IDI AMA BILMIORM WALLA BAKALIM HAYIRLISI 1 DALLAMA YUZUNDEN BJKYA MI KUSCEZ sathraconiac: yane.. akıllansın şu yönetim başka dileğim yok anca o şartla güzel günler bekler bizi titi_1903: 1 NOBRE GIDER 1 NOBRE gelIR YONETIM AKILLANMAZ sathraconiac: o zaman şmdden geçmiş olsun bizlere.. titi_1903: OLE BN BU SEZONDAN BSY BEKLEMIORM ACIKCA sathraconiac: şu transferleri bi görelim ama bende umutsuzum uzar.. gider.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |