![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kaç senedir i,stiyoruz saten bu ligde 2 topçuyu istiyoruz biri mehmet topuz diğeri gökhan ünal..!!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | öyle böyle değil arkadaşlarbu adam ilaç olmaklada kalmaz mükemmel olurben şu an chelsea t.direktörü olsam sağ bekime ferraira ve geremi den ii olan mehmet topuzu alır 11 ime koyarım yani anlayın gerisini transferde olmazsa olmaz bi oyuncu onu alan şampiyonluk yarışına 1-0 önde başlar bu sene sağ bekimizde oynayan ali tand. dan m. doğandan ve ali güneşden kat va kat ii bi oyuncuher ne kadar çok bilmiş yöneticimiz c. kolot çıkıp ali güneş m.topuzdan daha ii deme salaklığını göstersede alınmalı
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet, malesef satmiyorlar ne Mehmet´i nede Gökhan´i. Ertugrul hocayi 2-3 gün evel tv´de gördüm satilirsalar giderim hatta satmayi birakin önümüzdeki sezon sampiyonluga oynamak istiyor ve öna göre de kadro istiyorum diyor. Yoksa kalmanin bir anlamin olmadigini acikladi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |