![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #20 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | benim en son ben yazdım takıntım olmaz sen yaklaşık 85 yıl once gelmiş ve herkesın kabul ettığı ilke ve inkilapları hala tartışmaya sunarak çelişkiye düşmüyor musun?ayrıca senle tartışırken elime kıtap almadım ama senın kaynakların sağlammış desene.ben o okullarda istiklal marşının okunduğunu gördüm.bunun yanında hristiyan ckımsesız cocuklarıda müslüman yapıyolar eğitimlerini ve bakımlarını karşılayarak.hani tıpkı hristıyanların bizim ülkemizde yaptığı gibi.sen cumhurıyet cocuguyum demişsin.biz değiliz dimi.farkındaysan kendını bu sitede bu ülkenin tek savunucusu gibiymişsin gibi ilan ettin bir anda.10 milyar dolar dıyorsun o donemde o paranın bugünkü değerle yaklaşık 1 trılyon dolara yakın oldugunu belirteyim.bende bır finanscı olarak bunu hesaplamak ıstedım.yani atılmış bir rakam oluyor bu.kıtapları okumak değil onemlı olan.okudugun kıtapların kaynagı da onemlıdır.ayrıca benim fikirlerim dosdoğrudur ve tek yone gider.paralellik benim için ters bir olgudur.bundan sonra cevap atabılırsın.son cevap atan olmak seninde hakkın sonucta ama sana gercektende saygılarımı yollayarak bu tartısmadan ayrılıyorum ve inanıyorum ki sende bu ülkeyi severken bazı gerceklerin farkına belirli sınırları aştığın zaman varacaksın.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |