![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | fenerbahçedeki gibi kanatlardan beslenirse belki olur ama ben bu adama ısınamadım giti. Birazda sahtekirliği çok kendini çok atıyor. hayırlısı | ||
![]() |
|
![]() | #183 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar nobre artik besikrasimizin oyuncusudur...bence destek zamanidir...ayrica bu is profosyonellik isi...cikar babalar gibi oynar gollerini siralar...bakalim bi onumuzdeki seznu bekleyelim...lutfen on yargili olmayalim....dusunun bi delgado kleberson ikilisini ileride nobre bobo ikilisini muthis olacak gibi geliyo bana...lutfen destek...HERSEY BESIKTASIMIZ ICIN... | ||
![]() |
![]() | #185 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobre 2. sınıf bir oyuncu türkiye için belki ama beşiktaş avrupada bununla bi cacık yapamaz tabi fenerbahçenin artığı olması da var ama herşeyden önce fb bunu avrupa için yeterli olmadığı için elden çıkardı fb nin yeterli bulmadığını biz yeterli görüyorsak yazıklar olsun ne diyeyimki ufkumuz bukadar küçüldümü arkadaşlar tiganadan beklentim nobre değildi açıkçası hayal kırıklığı oldu ki iyi oyuncuları bulup yıldız yapmasıyla ünlü birinin böyle sıradan bir forveti alması üzücü biz 2. bir pascal bulmasını bekliyorduk...... | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nobre beşiktaşta başarılı olabilir ama bence bu transfer bize yakışmadı etik değerlerimize aykırı 2-3 senedir izlenen transfer politikasından farklı değil son 3 senedir yaşadıklarımız ortada umarım bu sefer ben yanılırım ama bu transfer asla bize yakışmadı
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER UĞRAŞMA BİZİMLE G*T OĞLANI fener BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAHİLİN BİZİN G*T OĞLANI tümer BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN | ||
![]() |
![]() | #189 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #190 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Nobre ülkesine döndü! Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı futbolcu Marcio Nobre, ülkesine gitti. Atatürk Havalimanı'nda Brezilya'ya hareketinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Marcio Nobre, şampiyonluğa oynayan bir takıma transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Öncelikle, bu benim işim. Herkes bunu böyle kabul ederse her şey daha kolay olur. Benim bir ailem var ve onlar için para kazanmak zorundayım'' dedi. Nobre, Beşiktaş'ta en az Fenerbahçe'deki kadar başarılı olmayı hedeflediğini de söyleyerek, "Hatta daha da fazlasını yapmak istiyorum. Taraftarımızı memnun etmeye çalışacağım. Taraftarlar bazı şeyleri sorgulamak isteyeceklerdir. Rakip takımdan geldiğim için onların da kafasında sorular olacaktır. Bu her zaman olur ama bu baskıları çözmeye çalışacağım'' diye konuştu. Nobre ayrıca, geçen sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kazanması için elinden geleni yaptığını, bundan sonra da Beşiktaş'ın şampiyonluğu için çalışacağını sözlerine ekledi. ![]() Kaynak : İHA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |