![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #263 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun Nicola Legrottaglie ile anlaşması üzerine teknik direktörü Ertuğrul Sağlam bu transfere karşı çıktı. İşte Ümraneyi'de yaşanan perde arkası gelişmeleri: Beşiktaş'ta transfer belirsizliği koruyor !.. Yönetim Kurulu, Ertuğrul sağlam'ın karşı çıkması nedeniyle Juventuslu oynayan Nicola Legrottaglie'nin transferinden son anda vazgeçti Siyah beyazlı kulübün yetkilileri, son bir hafta içinde önce Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez ile anlaşmak için İspanya gitmiş, ancak son anda çıkan pürüzlerin ardından bu transferi gerçekleştirememişti. Son olarak Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie ile dün akşam saatlerinde kesin anlaşmaya vardıkları öğrenilen ve bu bilgiyi doğrulayan siyah beyazlı yöneticiler, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan üçlü zirvenin ardından İtalyan oyuncunun transferini askıya almaya karar verdiler. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve teknik dirkektör Ertuğrul Sağlam'ın bugün tesislerde yaptığı toplantıda, son sözü Ertuğrul sağlam söyledi. Sağlam'ın toplantıda, "Bu tarnfserin Beşiktaş'a fayda getireceği konusunda ciddi şüphelerim var. . Legrottaglie'nin 31 yaşında ve geçen sezon Juventus formasıyla Serie B'de sadece 10 maçta forma giymiş bir futbolcu. Uyum sorunu yaşayabilecek bir karakterde bir oyun olduğunu da söylüyorlar" dediği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetiminin tekrar arayışa girerek, transfer listesinde bulunan diğer oyuncular üzerine yöneleceği öğrenildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... YANI BUKADARDA OLMAZ YAAAAAAAA! | ||
![]() |
![]() | #266 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tahmin ettiğim gibi Ertuğlul hoca böyle oyuncuları almak istemiyor.İstememeside çok doğal bence.İstediği oyunculara bakarsak navarro ve rubene mesela.İkiside çok istikrarlı.38 maçın 34 ünü oynamışlar.Legro ise öyle değil.İstediğini mutlaka aldıracaktır ertuğlul hoca. | ||
![]() |
![]() | #268 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #270 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi sevindim, önelemeye yetiştiricez diye alelacele transfer yapılmamalıydı zaten, geçen yıl 2. ligde 10 maç yapmış biriri juventus'ta da oynamış olsa dahi alınmamalıydı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/32449-legrottaglie-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-08-2007 19:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |