![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #282 | ||
Guest
| | ||
![]() | #284 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #285 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bugün alınan adam yarın oynayacak diye bir şey yok, hazırlık süresi de var bu işin, adaptasyonu da var. Bugün alınan bir adamın, eğer hazırlık kampı süresi geçirdiyse hazır olması en az 1 ay alır, eğer geçirmediyse en az 4 ay alır. Geçen sene boboda da öyle olmuştu (27 antreman eksiği ile geldi ve ilk haftalarda saha da döküldü). | ||
![]() |
![]() | #287 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Valla takip ediyorum.Mesela milan dediğin kievin ezikleri eledikten sonra gruplara kaldığında neler yaptığını çok iyi takip ettim.Bana şimdi rakipleri güçlü falan deme.Geçen sene ezikler adam gibi olsaydı o takıma fark atardı bea.Son yıllarda yenildiğimiz takımlarda tromso gibi değil yani.Leverkusen,bükreş,sevilla kolay takım değil herhal bunlar.Yaşla maşla olmaz bu işler... | ||
![]() |
![]() | #288 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() |
![]() | #289 | ||
Guest
| ![]() ![]() zaten leverkusen ve bükreside artik avrupanin sayili takimlari arasina koyarsan sana baska bi sözüm yok ![]() Konu pasadena_1903 tarafından (27-07-2007 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #290 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Al işte orası şampiyonlar ligi ne olacak yani tromso falanmı olacak.Tabiiki real lyon gibi takımlar olacak.Burda futbol bilgimizi ölçmüyoruz herhal.Öyleysede iddialıyım.Bide bükreş uefada yarı final oynadı 2 sene önce. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/32449-legrottaglie-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-08-2007 19:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |