![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | G.Zana kötü demedim.Sadece G.Zanın legrottaglie gibi devamlılığı yok demek istedim.Bize hem kaliteli oyuncu hemde en önemlisi çok istikrarlı bir adam alınması gerektiğini düşünüyorum.Belki kaliteli olabilir legrottaglie ama istikrarsız oluğunu biliyorum.Onun için bize yaramaz diyorum.Ruben alınırsa daha çok faydalı olur.Biri geçen sezon 38 maçın 34ünü oynamış diğeri ise kaç maç oynadığını bile bilmiyorum.Hemde biri italya diğeri ise dünyanın en önemli 1. ligi olan ispanya. | ||
![]() |
|
![]() | #85 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | SAĞLAMIN SON KURBANI Gerekçesi disiplinsizlik Yabancı transferine son noktayı koyamayan Kartal’da birçok isim gibi bir yıldız daha Ertuğrul Sağlam engeline takıldı. Daha önce yönetimin el sıkıştığı Hollandalı golcü Jimmy Floyd Hasselbaink ile Brezilyalı savunmacı Anderson’un transferlerine karşı çıkan genç çalıştırıcının, Celal Kolot’un görüşüp anlaştığı Nicola Legrottaglie için de olumsuz görüş bildirdiği kaydedildi. Sağlam’ın Juventus’ta forma giyen 31 yaşındaki oyuncuyu ‘disiplinsiz’ olduğu için istemediği belirtildi. Son dönemde gözden düştü Sağlam’ın son dönemde gözden düşen İtalyan konusunda “Kesinlikle istemiyorum” dediği bildirildi. Chievo’da 1998-2003 yılları arasında sergilediği performansla dikkat çeken Legrottaglie ardından Juventus’a transfer olmuştu. Ancak burada beklenen performansı sergileyemeyen tecrübeli oyuncu Capello’nun gazabına uğramış ve Bologna ile Siena’da kiralık olarak forma giymişti. Geçen sezon tekrar Juve’ye dönen Legrottaglie, 42 maçın 10’unda görev alabildi. | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ertuğlul hoca transfer yapmak için transfer yapmıyor.Bencede çok doğru.Sistemine uyum sağlayacak,istikrarlı,tecrübeli birini arıyor.Bunun içinde rubenin üzerinde duruyor.Ertuğlul tavrını tamamen ortaya koyuyor.Ona güvenim hergeçen gün dahada artıyor. | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu gidişle çok dönecek onlar
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/32449-legrottaglie-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-08-2007 19:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |