19-05-2006, 00:54
|
#4 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: titi_1903´isimli üyeden Alıntı
Bide Soyle Bakin Camiyanin Icinde Adam Baska Kisilige Burunmustur.tamm Adam Terbiyesizlik Yapti Ama Belki Bjkda Ahlakli Sekilde Basarili Olucak Bnce Hemen Onyargili Dawranmayalim Ayhan Akman Ornegine Bakin O Bizde Iken Ahlakli Durust Hirsli Idi Ama Simdi Eet Simdi Ahlaksizin Teki Bnce Nobreye Sans Werilmeli! | Eğer öyle ise daha kötü.Terbiyesiz ve çirkefliğinin yanında senin dediğin gibi bir durumu varsa ayrıca birde İki yüzlü demektir. Hiç insanın karekteri değişirmi.Nerede görülmüş bu ? Kendi kendinize avunma yolları bulmayın. Alıntı: titi_1903´isimli üyeden Alıntı
Hemen Eziklerde Oynadi Bizde Is Gormez Denilmemeli Hirsli Adam Daima Kazanir | Yazımı ben adam ,fenerden geldi diye yazmadım.Kişiliği ve futbolu çirkinleştirmesi,haksızlıklara yol açması nedeni ile yazdım.Nereden gelirse gelsin, yeterki adam olsun ve gerçekten faydalı olabilecek kapasitede olsun.Beşiktaşımız için sineye çekebilirim. Fakat sorun o değildi. Alıntı: titi_1903´isimli üyeden Alıntı
Ben Asiri Derecede Bjk Duskunuyum Ama Nobreye Biraz Tolerans Gosterelim!simdi Nobre Nobre Nobre Nobre Bjkli Nobre!! | Beşiktaş düşkünü olman güzel.Birde bazı önemli değerleride unutmamamız gerek.Sporda kazanmak için adilik yapana müsemaha göstermemiz gerekir. HAYATIN BİR GERÇEĞİNİ SÖYLEYEYİM SİZLERE Unutmayın Küfür edip ,tükürdüğün yüzü öpmeyeceksin. Tükürdüğümüzü yalarsak, gün olur, insana başka şeyleride yalatırlar. Şu andan itibaren Nobre ile ilgili herhangi bir şey yazmayacağım. Adamın ,meğer ne gizli Beşiktaşlı hayranı varmış . Helal olsun ona. nobre severlere nobreleri hayırlı olsun. |
| |