![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | başarı istikrarla gelir gelen yabancı hocanın adı ne olursa olsun yönetimde yine sorunlar çıkacak , çünkü herkes desteklemeyecek... sora yine bekleyecez şampiyon olalım yok avrupada bir şeyler yapalım... tiganın kariyeri kötümüydü? hani ben kısır düşünüyorum.... hani adam bizi şampiyon yaptı ... hani uefa kupasında final oynadık... aynı şey del bosque içinde geçerli... onlara gösterilen sabır ve müsamaha yönetimin tamamen arkasında olduğu türk teknik direktöre göserilirse , büyük başarılar mutlaka gelir... ama yerli teknik direktörler kısır napacaksın bizde kısır düşünüyoruz...
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bu konu maksadını aştı gereksiz yere birbirinizi aşşağılayacak laflar kullanılıyor herkes istediği fikiri düşünebilir isteyen yerli der isteyen yabancı der herkes beşiktaşın başarılı olmasını düşünüyor yorumlar farklo olabilir tabiki iyi forumlar arkadaşlar !!!
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (19-05-2007 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |