![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ'LI NOBRE'YE GÜVENİYOR MU?.. ![]() Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe'den transfer edilen Brezilyalı futbolcu Marcio Nobre'nin siyah-beyazlı takıma faydalı olacağı görüşünde birleşti. İnternette Beşiktaş ile ilgili haberler yayınlayan karakartal adresli sitede süren ''Sizce Nobre Beşiktaş'a faydalı olacak mı?'' konulu ankete katılanların çoğunluğu ''evet'' şıkkını işaretledi. Şimdiye dek 12 bin 973 kişinin katıldığı ankette olumlu görüş belirtenlerin oranı yüzde 69.5 (9 bin 12 kişi) olurken, Nobre'nin Beşiktaş'da faydalı olamayacağını düşünenler ise yüzde 30,5'te (3 bin 961 kişi) kaldı.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı: | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sevsenizde sevmesenizde nobre artık beşiktaşlı oldu ayrıca çok iyi bir golcü tam aradığımız herkez demiyormuydu bize nobre gibi futbolcu lazım diye yönetim adamın kendisini getirdi yinede karşı çıkıyorsunuz | ||
![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence çok iyi bir transfer eski, ahmet dursun gibi
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bizimkiler takıma faydalı adam almanın peşinde değiller,tek dertleri fenere nasıl transferde oyun yaparım,oyuncuyu galatasarayın ellerinden nasıl kaparım.Böyle saçma sapan işler yapan bir yönetim hayatımda görmedimYetti artık,yaptığınız bir tane mantıklı hareket yok.Derdim Nobreyle değil,Nobre yi alan zihniyetle. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |