![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bu haber verilmişti teşekkürler (bu arada rothenin geleceğini sanmam grelse bile bizde pek iş yapmaz öle bizim aradığımız tipte bir oyuncu değil)
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben soruorum ibrahim akından ne ustunlugu var bu adamın dielim ki cok ustun futbolcu neden monaco-porto finalinden sora milana barcaya reale arsenale(fransızlara onem veren bi takım) gitmedi de yine bi fransız takımı olan psg ye gitti sunu da belirtiyim bizim sol acıga fln ihtiyacımız yok zaten sistem buna izin vermez versede ibrahim akından daha iyisini alabilecegimizi dusunmuorum oraya yapılacak yabancı oyuncu yabancı transferi icin yanlıs secim olur
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
gereksiz bi para kaybı olur alınması.. | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
ARKADASLAR BU ROTHEN MUHABBETİ NOLDU SUPER ADAM YAW O NİYE ALINMIYO YADA NE DURUMDA YOÖNETİM ROTHEN İ ALIRSA GUİNTİDEN SONRAKİ EN İYİ TRANSFER OLAACAK BENCE BİLMEM ARTIK GERİSİNİ
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |