![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
dıelımkı g.zan ve toraman sakat şamp.liginde bakı bey le mı oynıyıcaksın? geçen senekı totheman maçını ızlemedın galıba berbatov bakıyi gösterdiği bütün yerlere gönderdı.Dıatta hıç yoktan ıyıdır enazından tecrübe var. sezon ortasnda coloccını yı alıcaklardı tıgana ıstemedi. | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | diatta beşiktaşımızın fıtbolcusudur artık.bu saatten sonra ona ve takıma destek olmak en güzeli.bence eleştirilerimizin yapıcı olma vakti geldi.çünkü çok zorlu bi seriye başlamak üzereyiz ve artık zaman destek olma zamanı.diattaya başarılar,kartalıma başarılar...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | diatta beşiktaşımızın fıtbolcusudur artık.bu saatten sonra ona ve takıma destek olmak en güzeli.bence eleştirilerimizin yapıcı olma vakti geldi.çünkü çok zorlu bi seriye başlamak üzereyiz ve artık zaman destek olma zamanı.diattaya başarılar,kartalıma başarılar... fitbolcu ne ya ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Faydalı olacağını düşünüyorum ben, umarım Beşiktaşımız için hayırlı bir transferdir. Bu saaten sonra kabulenmekten ve başarısını istemekten başka şansımız yok.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Ya sabır.
__________________ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |