![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | o kadar konu actim bir o kadar konuya cevap verdim birde oyun derken karisiklik olabilir ben arama yapmistim ama yine bir bakayim ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa bunları alsın yemin ederim ne kombine alcam,ne maç izlicemmm nede ürün alcamm..allah sizi kahretsin yönetim yaa bunları almadan da bizim takım ilerler..yaa bu demirörene bişi demicem diom ama yeterrrrrrr o koca kafası hiç çalışmıoo yeter yaa koca kafaaa...!İSTİFAAAA!!!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla bana sorarsanız bizim yönetim yine en iyi transferleri yapacaktır.Geçen senede öyle olmadımı.Önceki senede ortada seyfolar meyfolar dolaşıyordu.Kleberson geldi.Geçen sene rico,delgado heyecanlandırmadımı hepimizi.Bu senede aynısı olacaktır merak etmeyin.Bu takıma 3 sağlam transfer yapılsın bide sağlam hoca gelsin.Seneye inş. ligin tozunu atarız.Avrupada da bizi tatmin edecek sonuçlar alırız.Takıma sonuna kadar destek olalım.Bu takım hepimizin.... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeş bakiyi unuttunya bunlarla ancak 1 köprüden karşıya geçeris.Hersene 5-6 çapulcu getiriceğine adam gibi oyuncalar alıp bari kadroyu sağlamlaştrsnlar bakin fenere çok oturmuş kadrosu var ama bizimkiler kendinelrni medyann önüne çıkarap reklam yapıcaklar die takımın içine ediyolar. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |