![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado tekniği mükemmel ama gücü çok zayıf bir oyuncu. dokunulsa yere düşüyor. kesinlile güçlenmesi lazım. ya güçlendirici spor yaptırsınlar yada gitsin. milan gibi takımlara karşı delgadonun ne kadar çaresiz kalacağını tahmin edebiliyormusunuz. yerden kalkamıyorki. bahsettiğiniz 2 futbolcu da gerçekten iyiler. tabii delgado rico bobo nobre serhat akın rommedahl. hepsi birden oynarsa heralde her maç 3 atar 5 yeriz. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar delgado ya karşı çok önyargılısnız ligin başında kondisyonu çok iyiydi hatırlayın ligin ilk maçlarında rico yokken takımı o yönetmeye çalştı ama anlaşabiliceği fasla oyuncumuz yok bu bi gerçek.bizim bekler çıkmıp ortasahya ofansf yardımcı olmyolarki ama skatlandıktan sonra tigana her maçta 60 dkda oyundan aldı.böyle oluncada adamda istek kalmadı adam dikine oynuyo çok ta teknik biri baselde iken şampiyonlar liginde 8 gol attı kalitesi yetmesmi.ama bence sneye rico veya ondanbri gidicekse rico gitsin sadce yaştan dolayı söledm.ama bizim sorun orta sahada 8-9 arka arkaya pas yapıcak 2 tane ön liberoya ihtiyaç var bide kanatlara.inşallah ertuğrul gelrde bunlaro o düşünebilr. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | havin ertuğrul gelsin demişsin ama ertuğrul bu takımı kaldıramaz..Beşiktaş Kayseri değil daha çok pişmesi lazım..Ben Yıldırım Demirören olduğu sürece bu takımın malesef iş yapcaını düşünmüyorum..Değil Yepes Nesta gelse, Rothen değil C.Ronaldo gelse bu şekilde amatörce yönetilen bi takım başarılı olamaz..Kimi getirirsen getir Celal Kolot gibi yöneticiler salça olduktan sora herşeye dingonun ahırı gibi olur ümraniye, gelcek adam başarılı olamaz.. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | millet ben bu oyuncuyu psv deyken de izliyodum alınırsa rakiplerin kankatları felç olur
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | akıncican kardeş yönetim konusunda çok haklısın genelleme yaparsak kimsenin bu yönetmle fazla umut bekledini sanmyrm. ERtuğrul konusunda kayseriyle kaç tur atlayp az akmara şanz bi şeklde elendi.Ayrıca üç sezondur çok istikrarlı oyun anlayşı var ve bunu farkedip dünyann en geliştrme gösteren 20 teknek direktörün içinde ve de kaysernn bu kadrosyla bu yere geldyse bence risk alıp getrmek te yarar var.Hem şmdi ybancı getrsen uyum sorunu futbolcları tanıyıcakta snra güsel futbol oynataca.Tabi herkesn fikrine sayğı duyarm ama ben umutluym ondan ondan söledm hem topuzu ve g.ünalı da getirrse harika olmasmı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |