![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
SERGEN YALÇINI gönderten zihniyete artık DUR! diyelim!!! Biz SERGEN YALÇIN ilk olarak nasıl yolladık?Onursal başkanımız Sayın Süleyma Seba yönetimi zamanında bir yönetici ile arasındaki bir problemden dolayı gönderdik bide üstüne üstük o zamanın parasıyla bizim evladımız olan futbolcumuza yüklü bir tazminat ödettik!Bu evladımıza uygulanan hareket soruyorum?Başkanımız SERGEN YALÇIN bizim evladımız derken bunu hiç mi düşünmemiş şaşırıyorum dorusu!!Bi camia evladına böyle mi davranır? Bu beşiktaş taraftarına yapılan bir saygısızlıktır! SERGEN YALÇIN bu takımda kesinlikle kalmalı ve en son gidecek isim odur!! | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
SERGEN YALÇINI gönderten zihniyete artık DUR! diyelim!!! Biz SERGEN YALÇIN'ı ilk olarak nasıl yolladık?Onursal başkanımız Sayın Süleyma Seba yönetimi zamanında bir yönetici ile arasındaki bir problemden dolayı gönderdik bide üstüne üstük o zamanın parasıyla bizim evladımız olan futbolcumuza yüklü bir tazminat ödettik!Bu evladımıza uygulanan davranışı soruyorum nedir bu?Başkanımız SERGEN YALÇIN bizim evladımız derken bunu hiç mi düşünmemiş heralde şaşırıyorum dorusu!!Büyük BEŞİKTAŞ camiası evladına böyle mi davranır?Dünyada başka SERGEN YALÇIN yok! Bu beşiktaş taraftarına yapılan bir saygısızlıktır! SERGEN YALÇIN bu takımda kesinlikle kalmalı ve en son gidecek isim odur!! Arkadaşlar bu prostestomuzu yükseltelim ve sesimizi duymayanlara duyuralım!!! Şimdiden destekleriniz için teşekkürler!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa allah aşkına bırakın artık bu konuyu deşmeyi.bu takımın hocası ne diyosa o olacak.ewet sergeni çok seviyoruz beşiktaşa verdikleri de tartışılamaz ancak bilmiyorum kabullenmek zor mu geliyo ama sergenin futbolu şampiyonluğa oynayan takıma artık uymuyor.sergen gider beşiktaş tan başka sergenler çıkar.sergenin yerinde olsam futbolu bırakırım.!!!!
__________________ BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Holiganzme katiliorum Ya yeter artik cocuklasmiyalim...Cordoba gidiyor diye yas tutan var..Adam zaten 36 yasinda, olene kadar bjkde kalmicak ya..Sergen ise ayni, size soruyorum butun arkadaslara, Sergen 100 yildan sonra kac mac oynadi????? Soyleyin hadi? Tamam sergendir, babadir, sagada durusu yeter, ama bukadar cocuklasmanin anlami yok ya..Biz basari istiyorsak bize oynanan, gol atan, pas veren, kosan, press yapan adamlar lazim, ve bunu en azindan 25 hafta yapan adamlar lazim... Basari istiyorsak artik her giden icin yas tutmayalim
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar biz burada SERGEN YALÇIN dan bahsediyoruz oynamasa bulunsun tayfur naptı beşiktaşın evladı tayfur mu srgen mi bende bu soruyu soruyorum hodri meydan hadi bakalım???tayfur dururken sergen neden yollanıyor??????? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |