![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | HYYPIA BİLMECESİ!.. 29f_write_month(5) Mayıs 2007 22:07 ![]() Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Liverpool'un Finlandiyalı savunma oyuncusu Sami Hyypia, gelecek sezon ile ilgili düşüncelerini ülkesinde açıkladı.. Geçtiğimiz hafta oynanan Şampiyonlar Ligi Final maçı öncesinde Liverpool menajeri Rafael Benitez ile görüştüğünü ve hocasının kendisine seni takımda tutmak istiyorum dediğini belirten Hyypia, ayrıca kendisine bir çok kulüpten teklifler geldiğini belirtti.. Hyypia bu takımların isimlerini de açıkladı.. Ancak bu listede Newcastle United, Fulham, Wigan, Reading ve ligin yeni takımı Sunderland yer alırken, Beşiktaş'ın ismi geçmedi.. Siyah Beyazlı yönetim Hyypia'nın listesinde olduğunu doğrularken, kulübü ile halen bir yıllık sözleşmesi bulunan Finli futbolcu, "Liverpool ile sezon öncesi hazırlık kampına katılacağım.. Bu benim Liverpool formasıyla 9. sezonum olacak" açıklamasını yaparak, takımda kalacağının sinyallerini verdi.. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER kaç gündür balonla uğraşıp duruyoruz yorum yapıyoruz işte gerçekler. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |