![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben artık bu yönetimin işilerinden sıkılmaya başladım...Bitirin şu DELGADO nun işini sonra store da oluşan kuyruğa bakın...Adam kartalımızı uçuracak 4-5 sene taşıyacak belkide ii bi miktara satacaız kapasiteli bi futbolcuu hadi artık yönetim lütfen... | ||
![]() |
|
![]() | #163 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Soğuk savaş Beşiktaş, Delgado'yla her konuda anlaştı. Basel ise "Ne koparsam kârdır" diyor, Kartal temkinli. BEŞİKTAŞ yönetimi ile Basel arasında adeta soğuk savaş yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, her konuda anlaştıkları Arjantinli yıldız Delgado konusunda Basel'li yöneticilerle ortak bir noktada buluşmaya uğraşıyor. ANCAK İsviçreli yetkililer, Delgado ile 3 yıllık anlaşmaya varan Beşiktaş'tan bonservis bedeli olarak uçuk rakamlar isteyerek, kaynak:fotomac | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öncelikle herseke merhaba demek istiyorum. Zira bu benim ilk mesajım. Arkadaşlar sizce biz yeni sezonda bu zihniyetle sondan kaçıncı oluruz. Lig bitsinde yeni transferlerimizi yapalım diye bekledik. ama şu ana kadar yapılan transferlerin hiçbirisi bana yeni sezonda bi başarı elde edebileceğimiz hissini vermiyor. | ||
![]() |
![]() | #170 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Delgado için olumsuz görüş İsviçre'de teknik direktörlük yapan Cengiz kayhan, Delgado için beşiktaş Yönetimi'ni uyardı. ![]() Cengiz Kayhan, "Delgado ço yetenekli bir futbolcu ancak istikrarlı bir çizgisi yok. Önemli maçların çoğunda istenilen performansı ortaya koyamıyor. bu yüzden Basel'de çok eleştirildi. Beşiktaş'a gelirse küçük maçları kazandırabilir ama Beşiktaş'ın aradığı orta saha oyuncusu değil. bu konudaki görüşlerimi Beşiktaşlı yöneticilere bildirdim" dedi. Yönetim, Kayhan'ın bu görüşü sonrası delgado transferini askıya aldı.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |