![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ankaragücü'nden Sergen'e ret! Ankaragücü Kulübü, Lig B takımlarından Etimesgut Şekerspor Kulübü yetkililerinin ortak çalışma teklifine sıcak bakmadı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Etimesgut Şekerspor'un, Ankaragücü'nün altyapı takımı olarak ligdeki mücadelesini sürdürmesi ve Sergen Yalçın'ın da sarı-lacivertli kulübe verilerek, karşılığında birkaç oyuncunun yeşil-beyazlı ekibe alınması teklifi başkentin sarı-lacivertli kulübüne iletildi. Bu teklif, Ankaragücü cephesinden rağbet görmezken, ortak çalışma hayata geçirilemedi. DHA'nın 12.34'de servis ettiği haber; Sezon başında Etimesgut Şekerspor'a transfer olan Sergen Yalçın'ın bir başka Ankara takımı olan Ankaragücü ile anlaştığı belirtildi. E.Şekerspor ile sözleşmesi devam eden tecrübeli oyuncunun Ankaragücü'nde kiralık olarak oynaması beklenirken, Sarı-Lacivertli yönetimin Sergen'in bonservisini de alabileceği ifade edildi. Etimesgut Şekerspor Play-off maçında Marmaris Belediye'ye elenerek Türk Telekom Lig A'ya yükselme fırsatını kaçırmıştı.
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]() 29.05.2007 Şekerspor ile sözleşmesi devam eden tecrübeli oyuncunun Ankaragücü'nde kiralık olarak oynaması beklenirken, Sarı-Lacivertli yönetimin Sergen'in bonservisini de alabileceği ifade edildi. Etimesgut Şekerspor Play-off maçında Marmaris Belediye'ye elenerek Türk Telekom Lig A'ya yükselme fırsatını kaçırmıştı.
__________________ .................................................. ................. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gelsin iki maç oynassın jübileyi yapsın başka görevlerde rol alsın artık takımda işi yok
__________________ ''Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sergenn sen zamanında bizi satmıştın ama yinede ben seni seviyorum büyük futbolcusun | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
bu sergen değilmiydi ki fenerbahçeye gidince küçüklükten beri istediğim takıma geldim diyen.azize git.o alışık.tümer denen ..... alan.ona git sergen kusura bakma .ibrahim akını da kendine benzettin.serdar kurtuluş var şimdi.onuda ayart istersen
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaaa artık sergeni foruma yazmayın bile başka sergenler bulmak lazım başka .....
__________________ http://www.youtube.com/profile?user=1903karakartal | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/29923-sergen-besiktasi-istiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
p Kutusu [Arşiv] - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 03-03-2008 15:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |