![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya hatırlıyosanız aynısını carewe yaptılar..vermicez vernmicez dediler satmayı düşünmüyoruz dediler fiyat arttırmak için sora 7 verne vercez dediler..aynı boboda öle olcak...eer 7 veren varsa hiç durmasınlar..7 milyon euro çok iyi para
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Boboyu elde tutmak lazım.Eğer büyük takım olucam diosn.Avrupada başarı istiosan en kaliteli futbolcunu.En çok gelişen futbolcunu elinde tutmalısın.Bence bobo ya 15-20 milyon € werilmedikçe satmamak lazım.Alan çıkmazsada bu fiyata bizd de kalsın işte... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
eğer beşiktaş boboyu satarsa beşiktaşın hiçbir maçını izlemem.bu ne ya kardeşim.tello falan kapalı kutu kardeşim.ne oynayacağını bilmiyoruz.elimizde ii bi adam var.ne oynadığını ne verebileciğini ii biliyoruz.sat boboyu git tüpçülük yap o zaman demirören.zaten transfer yapamaz hale getirdin kulübü.devamlı yanlış paralar verdin futbolculara.bunu da satarsın sen.seni desteklediğim için pişman ettin beni ya.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | boboyu satsak yerine onun yaşında aynı kalitede oyuncu alabilecekmiyiz sanki? zaten adam patlama asamasna geldi bu sezon ondan ve delgadodan patlama bekliyorum boboyu satmak yönetimin en büyük hattalarından biri olur
__________________ En SAĞLAM Beşiktaş Geliyor ..! Yuvana Hoşgeldin ERTUĞRUL SAĞLAM...! | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Demiören İyi Niyetli Ama Denizde Kum Onda Hata ![]()
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |