Alıntı:
deserteagle´isimli üyeden Alıntı
basında çıkan haberlerin çoğuna inan bende inanmıyorum ancak bursa maçında tüm yabancıların sahada ruh gibi dolanması isteksizliklerinin gözlerinden okunması ve tüm bunların ne acıdırki beşiktaşımızın namus maçında geçekleşmesi beni çok yaraladı. biz değilmiyiz transfer çekini 2 gün önce bozdurup bizi zor durumda bırkan feyyazı takımdan kovan biz değilmiyiz oktayın eski eşiyle ilişkisi orataya çıkan serdar topraktepeyi silen biz değilmiyiz forması için canını vermeye hazır pascalı öz kardeşimiz ilan eden.... bunlar beşiktaşın değerleridir klüp kültürünü oluşturan aşkımızın bu kadar büyük olmasını sağlayan örfleridir. bugün bunları sineye çekip normlarına hançer saplayan bir klüp ileride tehlikelerle karşı karşıyadır. dünyanın en büyük futbolcusu da olsa dünyada tek kaşıkçı elması da olsa bu adamların camiamızda aldığı her nefes bana acı veriyor... söylemek istediklerim bundan ibaret yorumu sizlere kalmış |
arkadasım sahtekarlık, serefsizlik baska, profosyonellik baska elin brezilyalısı senin namus macını mı bilir nouma dan baska ben bilmem turkiyeye gelen yabancı o bi istisnaydı bi daha bulamassın ondan sen ilk once klubu bu kadar borca sokma futbolcuların parasını ver futbolcunun dayak yedikten sonra hakkını koru oda sana cıkıp macı alsın
feyyaz en cok sevdigim futbolculardandır ama bu yaptıgı doru bi davranıs diildir oktay konusu zaten konusmaya degmez yalnız hatırladıgım kadarı ile olay tam tersi yani oktay serdarın sevgilisine goz koymustu besiktas etigi budur iste
sen futbolcunun haklarını koru ki oda seni sahada tatmin etsin ole her sene yabancıları degistirip fazla para veren oldumu satmakla 10 tane adam gonderip 10 tane almakla olmuo bu isler