![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #173 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adaşlar ne istikrarsızı yaa lütfen...UEFA kupası maçlarını izleyin adam tek başına sırtladı götürdüü basel i...İstikrarsızmışş Sergeni ne için sevioruz istikrarlı olduğu için mi adam çıkıo maçı alıo 15 dakikada playmaker dediğimizde böle olur zaten bi maçta 3 pas atar 2 si gol olur orta yapar budur...Hem hamal topçu hem kilit oyuncu zor bulunur...Bence DELGADO besiktasımız için biçilmiş kaftan bizi de uefa da taşır ve Nobre nin performansını ikiye katlar buna inanıyorum...Yönetim elini çabuk tut kaçırma DELGADO yu.... | ||
![]() |
![]() | #174 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 'LATİN RÜZGARI ESEBİLİR' SABAH'a konuşan Murat Aksu, "Wigan'a Roberts için ilk etapta 1 milyon pound önerdik ama kabul edilmedi. Benim görüşüm, bu işi 1.5 milyon pounda bitirebiliriz. Maliyetler birbirine yakın. Ancak bizi düşündüren başka konular var. Takımı gençleştirmeye çalışıyoruz. Bobo 21 yaşında, Roberts 28 yaşında. Bobo bizimle olduğu 5 aylık sürede uyum sağladı. Roberts gelirse bir anda adapte olamayabilir. Ayrıca Kleberson-Nobre ve Delgado ile takımda Latin Amerika havası var. Bunlar Bobo'yu bir adım öne geçiriyor" dedi. | ||
![]() |
![]() | #175 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado 5 gün içinde bitecek Arjantinli yıldız için Basel'le pazarlığı sürdüren Kartal, transferi bu hafta noktalayacak. Beşiktaş'ın 1.2 milyon euro vererek 3 yıllık anlaşma sağladığı Arjantinli Matias Delgado için kulübü Basel'le kıran kırana pazarlık sürüyor. Basel'in, sözleşmesi süren orta alan oyuncusunu vermek istemediği, Beşiktaş'ın ise 1 milyon eurodan başladığı pazarlıkta en son 2 milyon euroya kadar çıktığı öğrenildi. Siyahbeyazlı ekibin bu transferi 5 gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlandıracağı da gelen haberler arasında. | ||
![]() |
![]() | #177 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Murat Aksu, "Wigan'a Roberts için ilk etapta 1 milyon pound önerdik ama kabul edilmedi. Benim görüşüm, bu işi 1.5 milyon pounda bitirebiliriz. Maliyetler birbirine yakın. Ancak bizi düşündüren başka konular var. Takımı gençleştirmeye çalışıyoruz. Bobo 21 yaşında, Roberts 28 yaşında. Bobo bizimle olduğu 5 aylık sürede uyum sağladı. Roberts gelirse bir anda adapte olamayabilir. Ayrıca Kleberson-Nobre ve Delgado ile takımda Latin Amerika havası var. Bunlar Bobo'yu bir adım öne geçiriyor" dedi. yani heran delgado transferide bitebilir | ||
![]() |
![]() | #178 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tabiki söylemicekti... | |||
![]() |
![]() | #179 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Delgado için olumsuz görüş İsviçre'de teknik direktörlük yapan Cengiz kayhan, Delgado için beşiktaş Yönetimi'ni uyardı. ![]() Cengiz Kayhan, "Delgado ço yetenekli bir futbolcu anacak istikrarlı bir çizgisi yok. Önemli maçların çoğunda istenilen performansı ortaya koyamıyor. bu yüzden Basel'de çok eleştirildi. Beşiktaş'a gelirse küçük maçları kazandırabilir ama Beşiktaş'ın aradığı orta saha oyuncusu değil. bu konudaki görüşlerimi Beşiktaşlı yöneticilere bildirdim" dedi. Yönetim, Kayhan'ın bu görüşü sonrası delgado transferini askıya aldı | ||
![]() |
![]() | #180 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | doğrudr ama bu sene çok küçük maçlar kaybettik(rize,antep,konya vs..)hiç olmazsa küçük maçları kazandırsın bize bence delgado alınsın yanına bir de büyük maç kazandıracak bir adam daha alınsın!!!
__________________ SİYAHIN BEYAZA AŞIK OLDUĞU GİBİ TUTKUNUZ SANA...... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |