![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 'Yönetimden net yanıt bekliyorum' BEŞİKTAŞ'IN tecrübeli oyuncusu Ali Güneş'in durumu belirsizliğini koruyor. Ali, "Yönetime soruyorum, 'bekle' diyorlar. Beni isteyen kulüpler var. Bir an önce sözleşme yapıp, kafamı boşaltarak tatile çıkmak istiyorun. Net cevap bekliyorum, umarım kalırım" ifadesini kullandı. kaynak:fotomac | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ![]() Beşiktaş Yönetimi, İbrahim Toraman ile dört, Koray Avcı ile de üç yıl daha sözleşme yeniledi. İki futbolcu 2011'e kadar forma giyecek. Siyah - beyazlılar, İbrahim Akın'ın da mukavelesini uzatmak için görüşüyor Dış transferde büyük iş başaran ve arka arkaya yeni isimleri takıma kazandıran Beşiktaş, iç transferde de aynı hızını koruyor. Fenerbahçe'den Nobre'yi, Antalyaspor'dan Burak'ı, Çaykur Rizespor'dan Fahri'yi, Gençlerbirliği'nden Baki ve Standart Liege'den Runje'yi renklerine bağlayan siyah - beyazlılar, savunmasında yer alan İbrahim Toraman ve Koray Avcı ile de yeniden mukavele yaptı. İki futbolcuyla masaya oturan Beşiktaşlı yöneticiler, İbrahim Toraman'a 4, Koray'a da üç sene daha sözleşme imzalatarak, oyuncularının 2011 yılına kadar takımda kalmasını sağladı. Sırada Akın var Beşiktaş Yönetimi, Koray ve İbrahim Toraman'dan sonra İbrahim Akın için de sözleşmeyi uzatmak için görüşmelere başladı. Siyah - beyazlı kulüp, Ümit Milli Takımı'nda bulunan genç oyuncu ile 2007'ye kadar olan mukavelesini, 4 yıl daha uzatarak 2011 yılına kadar iç transferde rahat nefes almak istiyor. Sözleşmesi bu sezon sonunda tamamlanan Kaptan İbrahim Üzülmez ile de pazarlıklar sürüyor. Yönetim, tecrübeli futbolcudan fedakârlık isteyerek, parasında indirime gitmesini talep etti. | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | TÜMER'İN PLANI TUTMADI!.. ![]() Beşiktaş'ın orta sahadaki etkili isimlerinden Tümer Metin’in ayrılık planları suya düştü. Sezon içinde "Lig bitince ayrılıyorum" açıklamasını yapmasına rağmen, yurt dışında hiçbir takımla anlaşamayan milli futbolcu, çark etti. Tümer’in geçen yıl 1 milyon 300 bin dolarlık transfer ücretine zam isteyerek, yıllık 2 milyon dolar talep etmesi üzerine de ikinci başkan Murat Aksu, "Bizim transfer politikamızda artık, astronomik rakamlar yok. Geçen yılki ücretleri bile indiriyoruz. Sana en fazla verebileceğimiz ücret, Nobre’nin aldığı yıllık 1.1 milyon dolar olur. Gerisini sen bilirsin" dedi. TÜMER ÇOK BÜYÜK BEŞİKTAŞLIDIR PARAYLA İŞİ OLMAZ.. ![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Hassan’a kapılar kapandı ![]() Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurma çalışmalarını sürdüren Beşiktaş saldırıyor... Fahri, Baki Mercimek ve Nobre’yi kadrosuna katan Kara Kartal’ın faks yoluyla anlaşma imzalattığı Standart Liege’in file bekçisi Vedran Runje’nin yarın öğlen İstanbul’a geleceği belirtildi. Hırvat kalecinin tesisler ve kalacağı evi gezip, sağlık kontrolünden geçtikten sonra basın önünde resmi imzayı atacağı ifade edildi. Teknik direktör Tigana ilk tercih olarak, Lens’ten Itandje’yi istemişti ancak bu kaleciyle anlaşma sağlanamayınca Runje gündeme gelmişti. Dünya Kupası’nda yok Runje bir dönem Siyah-Beyazlılar’ın kalesini koruyan Marian Mrmiç ile görüşüp, olumlu yönde telkin alınca Fransızlar’ın cazip tekliflerini reddedip, İstanbul’a gelmeyi kabul etmişti. Standart Liege’den önce Hajduk Split ve Marsilya kulüplerinde forma giyen ve taraftarın gönlünde taht kuran 30 yaşındaki file bekçisi, teknik direktör Kranjar tarafından açıklanan Hırvatlar’ın 2006 Dünya Kupası kadrosuna ise girememişti. Bu arada Beşiktaş’ın Konyaspor kalecisi Özden ile ilgili ciddi bir girişimde bulunmadığı bildirildi. Topuz’a takas ve para Yerli transferde de hız kesmeyen Kara Kartal, gündeminde bulunan iki isim Kayserili Mehmet Topuz ile Sivasspor’dan Hayrettin konusundaki ısrarını devam ettiriyor. Siyah-Beyazlılar’ın iki genç futbolcu için başkanlar düzeyinde görüşmelerini sürdürdüğü ve anlaşma zemini aradığı ifade edildi. Özellikle başarılı performansıyla A Milli Takım’a kadar yükselen Mehmet Topuz için Fenerbahçe’nin devreye girmesi üzerine atağa geçen Beşiktaş yönetimi, takas ve para karşılığında bu oyuncuyu renklerine bağlamak için çaba sarfediyor. Kaynak:Fanatik Tümer takım arıyor Askerlik sorunu nedeniyle futbol yaşantısını yurtdışında sürdürmek isteyen Tümer'in, büyük sıkıntı yaşadığı belirtildi. ![]() Beyşiktaş'tan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Tümer Metin'in büyük sıkıntı yaşadığı öğrenildi. Avrupa'daki temaslarından sonuç alamayan Tümer'e İran ve Azerbaycan'dan iki takımın teklif geldiği belirtildi. Tümer'in ayrıca Beşiktaş'ta kalmak için nabız yokladığı vurgulandı. Kaynak:Kartalhaber.com
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tümer'in yaşını küçültemiyorlar mı.Ne biliyim mahkeme kararıyla 28 yapsınlar.4 sene sonra gitsin askere.Yaylalar yaylalar şafak 460
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Olmaz Olamaz Kardeşim Yaa Sergeni Satani Bizde Satmsini Bilirizz
__________________ BENİ ESKİSİ GİBİ AL KOYNUNA SIMSICAK NEFESİNLE GEL SOKUL BANA ÇOK YANLIZIM BİRTANEM TUT ELELRİMİ SARILSAM ÖPEBİLSEM O GÖZLERİNİ SİYAH ULAN BEYAZ ULAN BEŞİKTAŞ ULAN Aklımda Bir Tek Sen, Fikrimde Bir Tek Sen Ne Farkeder Kartal, Sen Hergün Yenilsen Uğrunda Herşeyden Öyle Vazgeçmişken Nasıl Vazgeçerim Beşiktaş'ım Senden B_E_Ş_İ_K_T_A_Ş | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tümer takım bulamadı Beşiktaş'ın orta sahadaki etkili isimlerinden Tümer Metin’in ayrılık planları suya düştü. Sezon içinde "Lig bitince ayrılıyorum" açıklamasını yapmasına rağmen, yurt dışında hiçbir takımla anlaşamayan milli futbolcu, çark etti. Tümer’in geçen yıl 1 milyon 300 bin dolarlık transfer ücretine zam isteyerek, yıllık 2 milyon dolar talep etmesi üzerine de ikinci başkan Murat Aksu, "Bizim transfer politikamızda artık, astronomik rakamlar yok. Geçen yılki ücretleri bile indiriyoruz. Sana en fazla verebileceğimiz ücret, Nobre’nin aldığı yıllık 1.1 milyon dolar olur. Gerisini sen bilirsin" dedi.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #60 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |