![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bakın ortada bi gerçek var, geçen sene 34 mac turkcell süper liginde, 9 maç fortis Türkiye kupasında ve ikisi eleme 6 maç UEFA kupasında olmak üzere 49 maç yaptı Beşiktaşımız. şimdi size soruyorum sergen kaç tanesinde oynadı ve maçın altına imzasını attı? 3? 4? 5? 1 sezonda 10 maç oynamamış birisi için imzamı toplanacak? tabiki Sergen Beşiktaş için çok önemli birisiydi, 100. yıldaki şampiyonlukta onun payı büyüktü belki ama herşey geride kaldı, O' nun artık bu takıma yararlı olamıyacağını benim gibi sizlerde biliyorsunuz. bundan sonra Segen için yapabilecek tek şey teşekkür etmek ve bundan sonra O'na başarı dilemektir bence. | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar öncelikle fikirlere saygı duyalım gerçek bjk liyede bu yakışır zaten evet sergen iyi bir bjk lidir ama artık bjk için oynayacak durumda değildir bu işi para için yapmıyorum diyor ama kulupte en çok para alan futbolcuların başında geliyor bir sezonda bu kadar az maç yapan kişi için beşiktaşımızın parası neden gitsin ve neden sergen için genç yıldız adylarımızın yolu tıkansın.Sergen beşiktaş için bişeyler yapmak istiyosa o zaman ya teknik heyette biyerde çalışsın yada herkesle birlikte tribünde yer alsın o zaman.Unutmayınki futbolcular başkanlar tek. direktörler geçicidir kalıcı olan Beşiktaşımızın başaralıarı veya başarısızlıklarıdır.Sergen gibi insanlarla devam edersek ne yazıkki tarihimize başarısızlıklar yazılacak. onun için beşiktaşımızın çıkarları doğrultusunda hareket edelim...
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla Bİz Bazi Konularda Çok Duygusaliz Bence Şİmdİ ArkadaŞin Üslubu Kesİnlİkle Tasvİb Edİlemez Zaten Oda Erdemlİ Bİ Şekİlde ÖzÜr DİlemİŞ YakiŞanda Budur Bİ BeŞİktaŞk Liya Ama Sergen Konusundakİ GÖrÜŞlerİne Gelİnce Katilmamak MÜmkÜn Deyİl ÇÜnkÜ Artik Futbol Sergenİ BirakmiŞ Yanİ Bİr Sezonda KaÇ MaÇ Çikaracakkİ.ama Şunu Sorarsaniz BaŞka Bİ Takimami Gİtsİn Hayir ÇÜnkÜ Sergenİ BaŞka Forma Altinda GÖrmek Bİr BeŞİktaŞ Liyi Çok Yaraliyor Yanİ En Azindan Ben Öyle DÜŞÜnÜyorum Bence Sergen De Erdemlİ Ve Olgun BİŞekİlde Davranip JÜbİleyİ Kabul Etmelİydİ. Saygilar
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Soyleme sekili ne kadar yanlis olsa da bence haklidir. Artik Sergen, Tumer zamanlarini geride birakip cag atlamaliyiz, yeni isimlere acik olmamiz lazim. Bence Burak Yilmaz oynayip pisse daha faydali olur, Sergen senede 10 mac oynasin, ama 2 milyon dolar'i gotursun. Sonra Nobre'ye 3 milyon fazla diye gotumuzu yirtalim? Tumer simdi 2.2 milyon istiyor, bu ne curet? Tumer ne yapti ki bu parayi hakedecek?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | GANGBOY:'Bu iki adam yüzünden yıllarca adam gibi oyun kurucu alınmadı Beşiktaş'a. İkisine de güvenilmez çünkü devamlılıkları yok. Mutlaka iyi bir oyun kurucu şart' BENİM SÖYLEYECEKLERİMİ ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ÖZETLEMİŞ.... Tümer konusunda şunu eklemek istiyorum..... efeskap turnuvasını bilmiyorum hatırlıyormusunuz.. 120dk süren maçta tümer tam 120dk koştu....pres yaptı..... ailtonunda güzel oynamıştı o turnuvada.. bir tek sebeb vardı..maç yabancı kanaldanda veriliyordu.. kabul edelim devamlılıkları yok ve mac seçiliyor.... ben sergenin ve tümerin aşığıyım.. ben ali güneşi bile seviyorum okanı bile seviyorum beşiktaş için....bu iki klas futbolcuyumu sevmiyeceğim...., ama gelecek bunlar üzerine kurulamaz. | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BeŞiKTaŞLı OLunMaZ BeŞiKTaş'Lı OluNuR...İşte Sergen,Tümer,İlhan bu oyunculardır.Bunların hepsinin jübilesine kadar bu takımda olması gerekir.İlhan'ı kaybettik bare Sergen ve Tümer bize kalsın,bari Beşiktaş'lı olduğunu söyleyenler onlara laf atmasın.Ayıptır artık,Fenerlimisin nesin... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |