![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() |
DUN GECCE TV 8 DEKI SPOR PROGRAMINDA SINAN ENGIN DELGADOYU BESIKTASA KENDISININ ONERDIGINI SOYLEDI..COK IYI BIIR FUTBOLCU OLDUGUNU VE RONALDINHONUN OZELLIKLERINE SAHIP OLDUGUNU SOYLEDI SOLA BAKIP SAGA PAS VEREBILME GIBI ![]() ![]() HADI HAYIRLISI...................................... IZLEYENLER BILIR AMA IZLEYEMEYENLERLE PAYLASAYIM DEDIM ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende izledim. heyecanlandırıp heyecanlandırıp kursağımızda bırakıyorlar. hadi attırın artık imzaları patlatın bombaları yönetim ya hepimiz kalp hastası olduk valla sinir stresten
__________________ B e ş i k t A ş k | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | BIDE BOMBA TRANSFER CISSE CIKIYOMUS ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ntv Futbolmanİada Faİk GÜrsesde SÖylemedİ Ama İp Ucu Olarak SaĞ Kanat Fransanin En BÜyÜk Kluplerİnden Bİrİnde Dedİ Sonra 14 Dedİ Ve Sustu Benİm Tahmİnİm Govou
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zaten Tigana şuan pariste 5 oyuncuyla görüşüyo mavuba,govou,feindouno,geremi ve coulibaly sanırım. j. robert gelirse %90 bitmiş 300 bin dolarlık fark kalmış bobo 100de 100 gidiyo dedi.runje,nobre,kleberson,robert olursa delgadonun bonservisi 6 milyon euro olmuş olmayacağını kabul edersek coulibaly geliyomuş f.gürsesin dediğine göre bide govou gelebilir %85 bitmiş galba adınıvermedi ama 14 ve sağ kanat diyince bana govou gibi geldi
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | inşallah süper bir transfer olur ve de en önemlisi takıma yararlı olur..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |